Harta site-ului
Ajutor
Lunarul bibliotecii şcolare desfăşurat în Gimnaziul Pîrîta
Lunarul bibliotecii şcolare desfăşurat în Gimnaziul Pîrîta

"Fiecare carte pare că include în ea un suflet. Și cum o atingi cu ochii și cu mintea sufletul ți se deschide ca un prieten bun" Maxim Gorki. Lunarul bibliotecii în Gimnaziul Pîrîta a demarat cu organizarea unor excursii de familiarizare a cititorilor începători - elevii claselor întâi, cu localul bibliotecii, serviciile oferite, modul de amenajare a fondului de carte, colţişorul „Regulile cititorului” sub frumosul generic şi îndemn „Invitaţie în împărăţia cărţilor”. Obiectivul planificat a fost cultivarea dragostei şi trezirea interesului, a motivaţiei pentru lectură.
De asemenea, aici s-au improvizat discuţii interactive cu viitorii utilizatori „Biblioteca – popas de suflet pentru cei mici”, minirecitaluri de poezii, ora basmelor populare româneşti „Desaga cu poveşti”.
Pretutindeni s-au pregătit şi actualizat expoziţii de carte tematică cu genericul „E timpul cărţilor deschise”, „Biblioteca – instituţie care învaţă”, „Cărţi ce ştiu totul”.
Tot în acest context, s-au desfășurat, pe parcursul lunii, un șir de activități dedicate cărții, pâinii, alimentației sănătoase cu genericul " Pâinea- o lacrimă de soare", " În lumea poveștilor". Aș vrea să aduc sincere mulţumiri colegelor de breaslă în deosebi doamnei Chirilov Eugenia- bibliotecară, pentru entuziasm şi abnegaţie în beneficiul utilizatorilor noştri fideli, inclusiv şi în cadrul Lunarului Bibliotecilor Şcolare.

Lilia MARŢINCHEVICI,
Director-djunct Gimnaziul Pîrîta

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Lunarul bibliotecii şcolare desfăşurat în Gimnaziul Pîrîta - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta