Harta site-ului
Ajutor
Lucrările de reparație a drumurilor publice locale de interes raional în platoul Coșnița finisate cu succes
Lucrările de reparație a drumurilor publice locale de interes raional în platoul Coșnița finisate cu succes

În raionul Dubăsari, sunt în plină execuție mai multe lucrări prevăzute anterior la capitolul reparația drumurilor publice locale de interes raional.
În platoul Coșnița o parte din proiectele investiționale ce țin de reparația drumurilor au fost finisate cu succes. Pe parcursul zilei de astăzi, 13 septembrie curent, președintele raionului Dubăsari dl Grigore Filipov, responsabilul tehnic Andrei Chiriac, arhitect-șef Gheorghe Morarenco și colaboratorii Secției construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului Eudochia Nicolaev, șef secție, Valerie Sandul și Ana Nițulaș, au format Comisia de recepție la terminarea lucrărilor pentru reparația drumurilor publice locale de nivel raional în platoul Coșnița. Totodată, la ședințele organizate astăzi în teritoriu, au participat primarul com. Coșnița dl Alexei Gafeli, primarul s. Pîrîta dl Iuri Soltan, inspectorul primăriei Doroțcaia dl Boris Ctitor și agenții economici care au realizat lucrările.
Astăzi, au fost recepționate lucrările de reparație a stratului de uzură pe sectorul Pîrîta, pe o lungime de circa 250 metri, amenajarea a 7 stații de așteptare a transportului public, lucrări executate de către Pro Tron-Media, porțiunea de drum asfaltată la intrarea în s. Doroțcaia și în s. Pohrebea de asemenea, toate cele 3 sectoare conform proiectului prevăzut au fost implementate cu succes. Totodată, fiind în teritoriul satului Pîrîta, comisia a analizat și procesul de lucru la un alt proiect de amenajare a trotuarelor prin pavarea acestora, lucrări executate de către SRL Carat-Impex- Group.
Lucrările prevăzute la reparația drumurilor publice locale de interes raional pe platoul Coșnița în satele Pîrîta, Doroțcaia și Pohrebea au fost executate de către SA Drumuri-Criuleni.
În urma verificărilor, comisia a înaintat antreprenorilor responsabili de implementarea proiectelor, unele recomandări pentru înlăturarea micilor neconformități depistate astăzi.
Menționăm, că primarii localităților unanim au mulțumit atât conducerii raionului, Consiliului raional Dubăsari, Secției construcții, antreprenorilor pentru lucrările realizate ,,vă mulțumim și apreciem efortul depus de fiecare  în crearea siguranței la trafic pentru cetățenii raionului Dubăsari. Ne dorim ca asemenea proiecte să continuie a fi implementate și în următorii ani”.
Menționăm că au finisat și lucrările de reparație a drumurilor publice locale de nivel raional și în platoul Ustia, în satele Oxentea, Marcăuți și Holercani.
La moment, se lucrează în platoul Cocieri. Proiectul de reparație pe platoul dat, cuprinde satele Molovata Nouă, Corjova și Cocieri și va finisa în cel mult 2-3 săptămâni. Totodată, în curând vor demara și lucrările în satul Molovata. 
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Lucrările de reparație a drumurilor publice locale de interes raional în platoul Coșnița finisate cu succes - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta