Harta site-ului
Ajutor
Lucrările de proiectare a proiectului ,,Sporirea eficienţei energetice a Liceului Teoretic Holercani”, au fost iniţiate
Lucrările de proiectare a proiectului ,,Sporirea eficienţei energetice a Liceului Teoretic Holercani”, au fost iniţiate

Pe data de 27.09.2018  a avut loc prima  ședință de lucru  a partenerilor: Consiliul raional Dubăsari, Agenţia de Dezvoltare Regională Centru (ADR), Agenţia de Cooperare Internaţională a Germanii (GIZ) şi compania de proiectări, implicaţi în implementarea proiectului “Sporirea eficienţei energetice a Liceului Teoretic Holercani”. Proiectul dat este finanțat de Comisia Europeană și implementat de către ADR Centru, care asigură asistența tehnică și financiară a proiectului „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova”.
La întrunirea dată au  participat dl V. Sandul vicepreşedintele Consiliul raional Dubăsari, care totodată este  și președintele Comitetului Director Local, dna  Z. Sîreţanu manager de proiect, dl O. Secrieru şef, SMP  ADR Centru, dl C. Enciu  şi dl T. Dombrovian experţi  în RD Centru, proiectul MSPL/GIZ,  I. Condrea  director „BIM-TEH Soluţion” SRL  și reprezentanţii companei de proiectări.
În cadrul şedinţei date au fost  abordate şi puse în discuție măsurile care au fost incluse în caietul de sarcini ce vor servi drept bază pentru elaborarea documentaţiei  necesare de proiect.
Z.Sîreţanu şefadjunct
Direcţia construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Lucrările de proiectare a proiectului ,,Sporirea eficienţei energetice a Liceului Teoretic Holercani”, au fost iniţiate - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta