Harta site-ului
Ajutor
Locuri de muncă pentru TINEri
Locuri de muncă pentru TINEri

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) informează despre organizarea, în comun cu Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă mun. Chișinău, a Târgului on-line al locurilor de muncă, ediția a X-a cu genericul „Locuri de muncă pentru TINEri”, ce va avea loc în perioada 12-16 august 2016, cu participarea agenților economici care dispun de oferte de muncă, inclusiv pentru tineri. Târgul este organizat în contextul desfășurării Campaniei de informare consacrată marcării Zilei Internaționale a Tineretului la 12 august. Astfel, timp de cinci zile platforma www.e-angajare.mdva oferi posibilitate tinerilor să cunoască solicitările actuale ale angajatorilor şi să aplice pentru jobul potrivit.
 Pagina electronică va putea fi accesată, în timp real, din orice colț al lumii, iar persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor putea aplica direct CV-ul pentru oferta de muncă dorită.
Vizitatorii pot accesa posturile de muncă expuse pe www.e-angajare.md, care vor fi disponibile pentru aplicare până la 16 august, inclusiv. La ediţia actuală participă 30 de companii cu peste 1300 locuri vacante din cele mai diverse domenii: comerț, industria prelucrătoare, IT, transport și telecomunicații, industria alimentară, medicină, industria textilă, economie etc. Angajatorii vor propune locuri de muncă pentru următoarele poziții: manageri din diferite ramuri, ingineri, bucătari, vânzători, programatori, contabili, marketologi, casieri, operatori la calculator, asamblori  etc.
Pentru mai multe detalii despre evenimentele organizate, rugăm să contactați gratuit Centrul de Apel - Piața Muncii la nr. 080001000, de luni până vineri, intervalul orelor 8.30 - 15.30

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Locuri de muncă pentru TINEri - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta