Harta site-ului
Ajutor
Lecții de patriotism, devotament și profesionalism pentru elevii gimnaziului Roghi
Lecții de patriotism, devotament și profesionalism pentru elevii gimnaziului Roghi

,,Credință Patriei” este sloganul BPDS ,,Fulger" care a sădit sămânța Patriotismului, Devotamentului și a Profesionalismului în sufletele elevilor din Gimnaziul Roghi, raionul Dubăsari, care au avut ocazia să-i viziteze la data de 11.05.2018. .
Această vizită a fost sprijinită în cadrul parteneriatului Biroului politici de reintegrare și Inspectoratul General al Poliției, sub egida Viceprim-ministrului pentru reintegrare Cristina Lesnic, în contextul marcării Zilei Europei în Republica Moldova.
Profesorii și copii au putut interacționa și comunica cu copiii de pe malul drept al Nistrului și cu elevii din instituțiile de învățământ cu predare în grafie latină din regiunea transnistreană, precum și să se familiarizeze cu activitățile poliției în acțiune. Au gustat din terciul ostășesc, au ținut arma în mâină, s-au plimbat cu mașinele blindate, au vizitat muzeul Brigăzii și la sfârșit au avut parte de un program artistic cu formația ,,Fulger”. 
La sfârșitul zilei elevii au avut o întrevedere cu șeful Delegației UE la Chișinău - E.S.P.Michalko, unde s-au pus în discuție probleme și soluții pentru fiecare instituție din stânga Nistrului.
Mul’umim mult pentru clipe de neuitat!!!
Gimnaziul Roghi

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Lecții de patriotism, devotament și profesionalism pentru elevii gimnaziului Roghi - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta