Harta site-ului
Ajutor
Lădița cu lemne donează căldură în raionul Dubăsari
Lădița cu lemne donează căldură în raionul Dubăsari

”Lădița cu lemne ” este o Asociație Obștească  fondată în anul 2014 atât în Viena cât și în Rep. Moldova.  Oferim ajutor social, și anume asigurarea cu lemne de foc pentru cei săraci şi oprimați. Principalele categorii de beneficiari ai Asociației noastre sunt persoanele în etate cu surse minime de existență, oameni fără adăpost, persoane cu dezabilități, bolnavi incurabili sau cu patologii grave, familii vulnerabile și/sau monoparentale, alte categorii aflate în dificultate.
La moment beneficiază aprox. 200 familii din patru sate ale raionului Dubăsari din Republica Moldova: Doroțcaia, Coșnița, Pîrîta și Pohrebea cu lemne de foc. În iarna anului 2015- 2016 am reușit să ajutăm 200 de familii cu lemne de foc (în primul rând familii cu copii mici, persoane cu dezabilități și persoane singure). Această realizare am obținut-o cu ajutorul dnei Michaela Ronzoni din Austria.
Alte proiecte finalizate în acest au fost renovarea și dotarea caselor de locuit cu ferestre și uși a 10 familii din aceste patru sate, pentru aceasta ii aducem mulțumiri dnei Rosemarie Kleeberger. 12 familii au beneficiat anul acesta de o vită cornută, alte 5 familii de câte o capră pentru  a ușura întreținea familiei. Pe lângă aceasta foarte multe familii au fost ajutate cu mobilier, îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite pentru școală și bolnavii cu scaune cu rotile.
Suntem o echipă mică care face lucruri mari!
 
Svetlana DIORDIEV,
A.O. "Lădița cu lemne"
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Lădița cu lemne donează căldură în raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta