Harta site-ului
Ajutor
La Mulți Ani Consiliul Raional Dubăsari!
La Mulți Ani Consiliul Raional Dubăsari!

Data de 19 iunie are o semnificaţie deosebită pentru Consiliul Raional Dubăsari. Anul acesta marchează deja a 17 -a aniversare de la reinstituirea activităţii sale.
Este o cifră tânără, dar una ce cuprinde etapele dezvoltării și afirmării raionului, în plan național și internațional. Consiliul raional Dubăsari s-a identificat întotdeauna ca o autoritate administrativă dinamică și un promotor activ la dezvoltarea socio-economică a raionului, s-a preocupat permanent și sistematic pentru o mai bună viață a locuitorilor, reprezentând interesele cetățenilor la nivel central, național și internațional. 
Pe parcursul acestor ani, conducătorii care au stat la cârma raionului, au fost călăuziți de un singur scop - de a făuri lucruri importante întru propășirea acestuia. Astfel, an de an puteau fi observate realizări în infrastructură, servicii medicale de calitate, sistem educațional, agricultură, cultură, sport, domeniul dezvoltării economice, domeniul social.
Pe această cale, aduc sincere mulțumiri tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea raionului, consilierilor raionali, angajaților subdiviziunilor Consiliului raional Dubsari, ex-președintele raionului Dubăsari dl Grigore POLICINSCHI, conducător al raionului pe parcursul a 4 mandate succesive, veteranilor muncii care au stat la temelia fondării raionului, agenților economici din raion, partenerilor de dezvoltare. Cu toții am reușit să consolidăm eforturile comune cu autoritățile publice locale de nivelul I, cu autoritățile publice centrale, cu parteneri de dezvoltare naționali și internaționali, să realizăm diferite proiecte investiţionale în domeniul infrastructurii, culturii, tineretului și sportului.
Sunt ferm convins că, și în următorii ani, împreună vom continua să muncim și să colaborăm întru realizarea multor lucruri frumoase în interesul cetățenilor și întru dezvoltarea continuă a raionului Dubăsari.
Cu ocazia împlinirii celor 17 ani de la reinstituire, aduc calde și cordiale felicitări tuturor concetățenilor, dorindu-vă sănătate, prosperare și bunăstare, un trai decent, căldură și belșug.

La Mulți Ani CONSILIUL RAIONAL DUBĂSARI!

Cu stimă și respect,
Președintele raionului Dubăsari
Grigore FILIPOV

 
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

La Mulți Ani Consiliul Raional Dubăsari! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta