Harta site-ului
Ajutor
La mijloc de cale un nou început
La mijloc de cale un nou început

La data de 08 octombrie 2021, împreună cu vicepreşedintele raionului, domnul Izman Vlad, ne-am deplasat în Liceul Teoretic "Ion Creangă", com. Coşniţa pentru a anunţa corpul didactic şi administrativ cu prevederile ordinului Direcţiei Învăţământ General nr. 85 - p din 07 octombrie 2021 "Cu privire la numire în funcţie".
Aşadar, conform ordinului sus-numit, în care se stipulează (p. 1): "Se numeşte doamna Vascan Olga în funcţie de director al L.T. "Ion Creangă" com. Coşniţa, începând cu data de 07.10.2021 pe o perioadă de 5 ani."
Domnul vicepreşedinte, Izman Vlad, a trecut în revistă succesele, meritele pe care le-a obţinut domnul Verlan Tudor, ex-director în Liceul Teoretic "Ion Creangă", Coşniţa. De asemenea a adus mulţumiri pentru munca asiduă depusă pe parcursul a 10 ani de aflare în funcţia de director al acestui liceu.
Doamna Vascan Olga, directorul liceului, şi-a exprimat atitudinea, mulţumirea faţă de colegii din cadrul instituţiei pentru susţinerea, încurajarea, încrederea de care au dat dovadă. Şi, în contextul atitudinal, şi-a exprimat, în faţa colegilor, responsabilitatea conştiincioasă de care va da dovadă pe întregul parcurs managerial.
Aducem sincere felicitări doamnei Vascan Olga pentru curajul de a participa la un concurs deloc simplu şi a demonstra convingerea managerială la început de cale.
Violeta TOLSTENCO, şef Secţie politici educaţionale

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

La mijloc de cale un nou început - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta