Harta site-ului
Ajutor
La Cocieri a fost inaugurată sala pentru investigații radiologice
La Cocieri a fost inaugurată sala pentru investigații radiologice

Astăzi, 19 ianuarie, când creștinii sărbătoresc Boboteaza, în comuna Cocieri, la Oficiul Medicilor de Familie, după multe așteptări, a fost inaugurată sala pentru investigații radiologice. Cetătenii raionului Dubăsari, de astăzi, vor avea acces la servicii și investigații radiologice de calitate, datorită utilajului performant.  Cabinetul a fost amenajat grație proiectului finanțat de către Biroul politici de reintegrare, Consiliul raional Dubăsari și IMSP Centrul de sănătate Dubăsari.  
Cabinetul dat, astăzi și-a redeschis ușile, iar primii care i-au pășit pragul au fost președintele raionului Dubăsari dl Grigore Filipov, directorul Centrului de sănătate Dubăsari dna Aurelia Vinari, reprezentanții Biroului politici de reintegrare, primarul com. Cocieri dna Raisa Spinovschi, specialiști din domeniu prezenți la măsura solemnă organizată de către colectivul OMF Cocieri.
Dna Vinari a subliniat unele aspecte vizavi de activitatea cabinetului dat, despre graficul de primire care va fi ajustat la necesitățile locuitorilor, dar totodată a menționat că ,,datorită susținerii Biroului de reintegrare, a președintelui raionului, a Consiliului raional Dubăsari, am reușit să reinstituim serviciile de radiografie, care din 2014 nu au mai fost posibil de realizat. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și implicare”.
Președintele raionului Dubăsari, dl Grigore Filipov, la fel și-a exprimat gratitudinea față de munca depusă de fiecare în parte, pentru crearea condițiilor bune, de instalare a unui aparataj performant de radiografie ,,aici în Cocieri. Personal, am monitorizat procesul de implementare a proiectului dat, pentru că ș cetățenii din platoul Cocieri merită să aibă acces la servicii medicale de calitate. Vreau să mulțumesc reprezentanților Biroului de reintegrare pentru implicare, pentru finanțarea acordată. Am luat decizia de a mă implica în rezolvarea acestei probleme. Împreună cu reprezentatul de la Biroul politic de reintegrare de pe sector am efectuat o excursie prin teritoriu, unde am pus în evidență importanța restabilirii cabinetului de radiografie” a declarat președintele raionului Dubăsari Grigore Filipov.
 „Foarte bine că s-a finisat procedura de dare în exploatare a cabinetului de radiografie, care era foarte mult așteptată de populație. Este un aparat benefic, mai ales în zona noastră unde suntem izolați, e complicat să nimerești pe partea cealaltă de Nistru să faci o simplă investigație. Noi mulțumim tuturor factorilor de decizie, tuturor persoanelor care s-au implicat. Medicii sunt competenți și bravi știu la sigur că vor face față noilor provocări”, a specificat primarul com. Cocieri.
Olga Ochișan (Caraiman),
studentă an IV,
facultatea jurnalism și științe ale comunicării USM

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

La Cocieri a fost inaugurată sala pentru investigații radiologice - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta