Harta site-ului
Ajutor
La 4 aprilie contabilii îşi sărbătoresc ziua profesională
La 4 aprilie contabilii îşi sărbătoresc ziua profesională

În această zi deosebită, din numele Consiliului raional şi al meu personal aduc cele mai sincere mesaje de felicitare specialiştilor în domeniul contabilităţii din raionul Dubăsari.
Îmi exprim respectul şi aprecierea pentru contribuţia Dumneavoastră la dezvoltarea localităţilor din raion, gestionarea corectă şi eficientă a finanţelor publice locale, pentru profesionalismul, perseverenţa şi exercitarea conştiincioasă a sarcinilor de serviciu în activitatea de zi cu zi.
Sărbătorirea Zilei Contabilului este un prilej în plus de a Vă felicita pe toţi cei care aţi îmbrăţişat această profesie pe alocuri deloc nu uşoară şi Vă urez cît mai multe succese în plan profesional. Vă doresc sănătate, linişte sufletească, bunăstare şi prosperare, iar realizările atinse să Vă inspire spre stabilirea unor noi scopuri şi performanţe. Rezultatele obţinute de Dumneavoastră pe parcursul activităţii să contribuie atît la dezvoltarea sistemului contabil din raionul nostru cît şi să vă aducă satisfacţie de munca depusă.
 
Cu respect,
Preşedintele raionului Dubăsari
Grigore POLICINSCHI

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

La 4 aprilie contabilii îşi sărbătoresc ziua profesională - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta