Harta site-ului
Ajutor
Kickboxerii şcolii sportive apreciaţi de către conducerea raionului
Kickboxerii şcolii sportive apreciaţi de către conducerea raionului

În data de 28 noiembrie, după lungi perioade de admiraţie a rezultatelor frumoase în cadrul mai multor competiţii sportive, preşedintele raionului d-nul Grigore POLICINSCHI, a primit în vizită campionii sportivi : Boşcanean Igor, Tinei Alexandru, Larionov Cristi şi Bucătaru Sergiu, şi antrenorul lor Gherlac Andrian. Copii au venit cu rezultatele frumoase obţinute, prezentînd mîndri diplomele, certificatele de calificare şi medaliile. Preşedintele rainoului a salutat prezenţa lor exprimîndu-şi bucuria şi mulţumind pentru rezultatele frumoase, menţionînd că acestea reprezintă o promovare nu numai pentru ei ca profesionişti sportivi dar şi pentru imaginea raionului nostru Dubăsari. În cadrul discuţiei au fost abordate mai multe teme, şi anume, performanţele obţinute şi dificultăţile întîlnite pe parcursul competiţiilor, susţinerea financiară (salariile, achitarea energiei electrice etc.), aici aducem aminte că din partea Consiliului raional Dubăsari au fost alocate 100.000 de lei pentru a fi posibilă finisarea proiectului de dare în exploatare a cazangeriei, un element foarte important în crearea condiţiilor pentru antrenamentele sportivilor.
Grigore POLICINSCHI recunoaşte efortul, dăruirea şi rezultatele extraordinare obţinute de elevii sportivi, dar i-a îndrumat să nu uite şi de disciplinele şcolare, de stima şi respectul faţă de părinţi, şi să folosească puterea doar în scopuri de apărare a lor şi a celor mai slabi ca ei.
“Respect şi apreciez efortul depus, munca extraordinară, puterea de a vă autodepăşi, perseverenţa cu care luptaţi în fiecare zi pentru realizarea unui vis, acela de a participa şi a obţine medalii în competiţii sportive naţionale şi internaţionale. Pentru noi toţi, sunteţi un exemplu şi o sursă de inspiraţie, şi voi avea onoarea dacă voi face cunoştinţă şi cu părinţii voştri” – a declarat preşedintele raionului şi le-a urat succes pe viitor sportivilor şi antrenorului. 
 
Tatiana GHERB,
Administrator principal baza de date

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Kickboxerii şcolii sportive apreciaţi de către conducerea raionului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta