Harta site-ului
Ajutor
Jurământul funcționarului public debutant – Leșco Vadim
Jurământul funcționarului public debutant – Leșco Vadim

La data de 18 martie 2019, ora 10:30, în incinta sălii mari a Consiliului raional Dubăsari, conform prevederilor din Legea nr. 158-XVI din 04.07.2008 cu privire la funcţia publică şi statutul funcţionarului public şi Hotărârea nr. 201 din 11.03.2009 „Privind punerea în aplicare a prevederilor Legii nr. 158-XVI din 04 iulie 2008 „Cu privire la funcţia publică şi statutul funcţionarului public”, dl Vadim LEȘCO a depus Jurământul funcţionarului public în faţa simbolurilor de stat, în prezenţa Preşedintelui raionului Dubăsari, dl Grigore POLICINSCHI şi colegilor, cu următorul conţinut: „Jur solemn să respect Constituţia Republicii Moldova, drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, să apăr suveranitatea, independenţa şi integritatea teritorială a Republicii Moldova, să execut în mod obiectiv şi imparţial legile ţării, să îndeplinesc conştiincios obligaţiile ce îmi revin în exercitarea funcţiei publice şi să respect normele de conduită profesională”.
Perioada de probă pentru funcționarul public este o perioadă de integrare a acestuia în autoritatea publică, iar integrarea la rândul său este un proces de asimilare a persoanei în cauză în mediul profesional, care presupune o armonizare reciprocă între noul angajat și colectivul de muncă. Funcţionarul public debutant, pe parcursul perioadei de probă, a făcut cunoştinţă cu specificul şi exigenţele funcției publice ocupate, a acumulat experiențe de comunicare, lucru în echipă, la fel dând dovadă de cunoştinţe şi abilităţi necesare în domeniul de activitate, ceea ce înseamnă a finalizat perioada de probă cu brio și în urma depunerii jurământului dl Vadim LEȘCO, a fost confirmat în funcţie publică de specialist principal, protecția muncii și tehnica securității, Direcția juridică și resurse umane și totodată, i s-a conferit gradul de calificare „Consilier de clasa a III-a”.
Domnul Grigore POLICINSCHI, Preşedintele raionului a felicitat funcţionarul public şi noul membru al Consiliului raional Dubăsari dorindu-i succese și mari realizări în activitatea profesională, perseverență în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, corectitudine, verticalitate și responsabilitate.
 
Ana DAVID,
specialist principal, domeniu resurse umane

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Jurământul funcționarului public debutant – Leșco Vadim - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta