Harta site-ului
Ajutor
Istoria dlui Gatman Nicolae ”Niciodată nu-i târziu de schimbat ceva în viață”!
Istoria dlui Gatman Nicolae ”Niciodată nu-i târziu de schimbat ceva în viață”!

În vârstă de 54 de ani, dl Gatman Nicolae din Dubăsari și-a realizat visul, totodată hobby-ul său din copilărie, fiind în căutarea unui loc de muncă.
Prin intermediul serviciilor de ocupare a forței de muncă oferite de Secția Ocuparea Forței de Muncă Dubăsari a aplicat la măsura de ocupare – formarea profesională și a trecut un curs gratuit de formare în calitate de bucătar pentru o perioadă de 6 luni.
Ulterior, iarăși, prin serviciile secției ocuparea forței de muncă i-au oferit posibilitatea să aplice și la măsura de stagier profesională pentru perioada de 3 luni la restaurantul ”Oliva” , care i-a oferit și locul de muncă conform așteptărilor.
”Este cea mai fericită perioadă din viața mea, mă simt în societate îndeplinit, la serviciu merg cu mândrie și doresc tuturor împlinirea viselor”
- Cursurile sunt GRATUITE și durează de la 1-7 luni, în dependență de profesie/meserie în urma cărora îți poți urma cariera în acest domeniu, iar reprezentanții Subdiviziunilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă te vor ajuta să te angajezi după absolvire.
- Cursanții beneficiază de: bursă lunară (1367,39 lei), acoperirea cheltuielilor de cazare (maxim 1823,18 lei) și de transport (conform tarifelor stabilite sau maxim 1823,18 lei).
- Persoanele care nu au experiență profesională se pot adresa la subdiviziunile Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) (https://anofm.md/ro/subdiviziuni) pentru a beneficia de stagiu profesional, cu o durată de până la 4 luni, în scopul dobîndirii abilităților practice.
- ANOFM deține cea mai mare bază de date de companii și oferte de muncă și te poate ghida spre cea mai bună alegere de profesie și un loc de muncă.
- Pentru mai multe informații despre cursuri accesează: https://cutt.ly/aJhTRD2  sau telefonează la Centrul de apel al ANOFM 0 8000 1000 (apel gratuit).
Direcția Ocuparea Forței de Muncă Dubăsari 0248-93360; 52462, stofm.dubasari@anofm.md 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Istoria dlui Gatman Nicolae ”Niciodată nu-i târziu de schimbat ceva în viață”! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta