Harta site-ului
Ajutor
Invitație la evenimentul de inaugurare a clădirii Liceului Teoretic Holercani
Invitație la evenimentul de inaugurare a clădirii Liceului Teoretic Holercani

Consiliul raional Dubăsari vă invită la evenimentul de dare în exploatare a clădirii instituției de învățământ Liceul Teoretic Holercani.
În decembrie 2019, în raionul Dubăsari, a startat unul dintre cele mai mari proiecte de eficiență energetică, prin renovarea clădirii Liceului Teoretic Holercani, din s. Holercani.
Invităm cetățenii și doritorii, miercuri 28 septembrie 2022, ora 10:30, în curtea Liceului Teoretic Holercani pentru a inaugura și admira clădirea instituției modernizată în urma proiectului implementat ,,Sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic Holercani din satul Holercani.
Măsurile de eficiență energetică au fost implementate în cadrul proiectului „Construcția infrastructurii de aprovizionare cu apă şi canalizare, precum şi de eficiență energetică în clădirile publice". Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ Moldova) în parteneriat cu Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale. Bugetul total al proiectului este de 39.8 milioane euro.
Lucrările de sporire a eficienței energetice în cadrul Liceului Teoretic „Holercani" din s. Holercani, r-nul Dubăsari au fost finanțate de Uniunea Europeană și implementate de Agenția de Dezvoltare Regională Centru.
Valoarea totală a lucrărilor pentru sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic „Holercani" din s. Holercani, r-nul Dubăsari este de cca 863 342,00EUR: 833 342,00 - surse UE, 30 000,00 - contribuția beneficiarului. Numărul total de beneficiari sunt peste 350 de elevi, profesori și angajați auxiliari ai liceului.
Datorită acestui proiect, atât elevii cât și corpul didactic vor beneficia de azi înainte de condiții moderne de educație.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Invitație la evenimentul de inaugurare a clădirii Liceului Teoretic Holercani - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta