Harta site-ului
Ajutor
Întreținerea drumurilor publice locale de interes raional - prioritate pentru Consiliul raional Dubăsari
Întreținerea drumurilor publice locale de interes raional - prioritate pentru Consiliul raional Dubăsari

Președintele raionului Dubăsari, dl Grigore FILIPOV, a întreprins astăzi 23 iunie, în a doua jumătate a zilei, o vizită de lucru în teritoriul platoului Cocieri, în scopul monitorizării derulării lucrărilor de reparație a porțiunii de drum L423,„ Dubăsari-Cocieri-Roghi”, ce leagă satele Cocieri și Molovata Nouă. Reabilitarea segmentului de drum, cu lungimea de 2,4 km, cu costul lucrărilor de reparație de circa 2,8 milioane de lei, cu finanțare din fondul rutier, face parte din Programul raional de reparație și întreținere a drumurilor publice locale de interes raional, pentru perioada anului 2020.
Însoțit de către reprezentanții Secției construcție, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului, dna Eudochia NICOLAEV, dl Valeriu SANDUL, dna Aliona SIROTILO, președintele raionului, a ținut personal să se intereseze de dificultățile apărute în procesul de executare, astfel încât, lucrările să fie finisate în termenii preconizați.
În cadrul vizitei au fost discutate soluțiile de execuție a lucrărilor propuse de responsabilul tehnic și antreprenor care vor fi luate în calcul, luând în considerație că segmentul dat de drum se află în teritoiul Zonei de securitate și la reparația îmbrăcămintei asfaltice a porțiunii date, este necesară transportarea tehnicii și utilajului special.
Menționăm faptul că, în urma demersurilor președintelui raionului dl Grigore FILIPOV înaintate către Biroul Politici de Reintegrare, Viceprim-Ministrului pentru Reintegrare dna Cristina LESNIC, a fost posibilă asigurarea deplasării tehnicii speciale și a materialelor de construcție pentru efectuarea lucrărilor de reparației a îmbrăcămintei asfaltice pe porțiunea de drum L423 Dubăsari-Cocieri-Roghi, s.Cocieri, în perioada 15 iunie-30 septembrie 2020.
Președintele raionului dl Grigore FILIPOV, a menționat că pentru implementarea reușită a Programului de reparație a drumurilor din raion se impune o conlucrare eficientă și mobilizarea eforturilor dintre autoritățile publice locale de nivelul II, nivelul I și antreprenor.  
Întreținerea drumurilor publice locale de interes raional și siguranța participanților la trafic reprezintă o prioritate pentru Consiliul raional Dubăsari.
 
Tatiana GHERB,
Specialist principal
Aparatul președintelui raionului

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Întreținerea drumurilor publice locale de interes raional - prioritate pentru Consiliul raional Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta