Harta site-ului
Ajutor
Intervenția pompierilor în satul Molovata cu două autospeciale
Intervenția pompierilor în satul Molovata cu două autospeciale

Este important să respecți normele de apărare împotriva incendiilor în fiecare zi, dar și în zilele de sărbători, când pericolele există la fiecare pas.
  • Pe data de 13 aprilie 2017, la orele 01:00 a fost alertat Serviciul „PSP Molovata” despre izbucnirea unui incendiu într-o casă de locuit. La faţa locului s-a deplasat echipa din cadrul Serviciului „PSP Molovata” și ulterior la 01:10 a fost chemată în ajutor echipa din cadrul Serviciului „PSP Holercani”. A fost distrus de flacări acoperișul casei. Incendiul a fost localizat la ora 01:40, lichidat la ora 02:29. Cauza izbucnirii incendiului este supraîncălzirea cuptorului de copt pâine. 
Pompierii recomandă cetățenilor prudență maximă și promptitudine în alertarea echipelor de salvatori și pompieri, apelând la numărul de telefon 901.
Este important să respecți normele de apărare împotriva incendiilor în fiecare zi, dar și în zilele de sărbători, când pericolele există la fiecare pas. Se cere acordată atenție maximă în biserici, când lumânările se țin aprinse. Distanța între persoane este obligatorie întru evitarea cazurilor de risc. Pe drum spre casă, lumânările și candelele trebuie stinse, mai ales dacă le transportați în mașini. Toate aceste surse de foc și în locuințe trebuie monitorizate, pentru că prezintă pericol pentru izbucnirea incendiilor. Mare atenție la focurile din cauciucuri, care se fac în noaptea de sâmbătă și acestea fiind un real pericol asupra vieții. Rugurile de picnic, aprinse la iarbă verde, de asemenea prezitnă pericol şi necesită atenție maximă, lăsate fără control pot duce la incendii de vegetație de proporții.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Intervenția pompierilor în satul Molovata cu două autospeciale - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta