Harta site-ului
Ajutor
Întâlnirea cu absolvenţii în Liceul Teoretic Doroţcaia
Întâlnirea cu absolvenţii în Liceul Teoretic Doroţcaia

Prima sâmbătă din luna februarie este declarată, tradiţional, ,,Ziua întâlnirii cu absolvenţii”. Ziua în care absolvenţii instituţiilor de învăţământ îşi dau întâlnire cu foştii colegi şi profesori, pentru a depăna amintiri şi a vorbi despre realizările de peste ani.
Sâmbătă a fost ziua în care foştii elevi au revenit în clasele şi băncile care acum nu mai sunt ale lor, dar care cândva le erau confidente la bine şi la rău, la studii şi la năzbâtii, la lucrări de control, cu copiuţe prin mâneci sau cu cărţi pe genunchi. ,,Dacă pereţii ar putea vorbi, multe lucruri ar spune…” spune un absolvent.
Grație elevilor clasei a XI-a și dirigintei Lupan Ana, care au organizat această minunată activitate, absolvenții au avut parte de o seară perfectă cu oameni frumoși și amintiri plăcute. Elevii liceului au prezentat câteva numere artistice, absolvenții au povestit despre anii lor petrecuți aici și amintindu-și de lecția de muzică au interpretat cântece specifice vârstei. Doamna Bacioi Viorica, directorul LT Doroțcaia, a mulțumit tuturor celor prezenți la festivitate și a adus în dar flori pentru profesorii pensionari.
Ziua întâlnirii cu absolvenții a oferit tuturor o maximă posibilitate de a-și revedea foștii colegi de bancă și de clasă, mult iubiții profesori, sălile de clase, în care o dată aruncându-ți privirea îți răscolește trecutul regretabil.

 Cristina IZMAN, bibliotecară din Liceul Teoretic Doroţcaia  

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Întâlnirea cu absolvenţii în Liceul Teoretic Doroţcaia - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta