Harta site-ului
Ajutor
Informat, implicat și angajat! Fii clientul AOFM!
Informat, implicat și angajat! Fii clientul AOFM!

AOFM Dubăsari în perioada 06.08.2018-10.08.2018, a desfășurat o Campanie de informare consacrată Zilei Internaţionale a Tineretului cu sloganul “Informat, implicat şi angajat! Fii clientul AOFM” cu tinerii cu vîrsta cuprinsă între 16-35 ani care caută un loc de muncă, inclusiv şomerii înregistarați la AOFM Dubăsari.
Obiectivul general al activităților întreprinse în această perioadă constă în creșterea nivelului de informare, a transparenței și accesibilității serviciilor agențiilor pentru ocuparea forței de muncă (AOFM) în rândul tinerilor aflați în căutarea unui loc de muncă.
Măsurile întreprinse:

  • S-a desfășurat seminarul-training Clubul Muncii la data 09.08.2018, cu participarea șomerilor, care au fost instruiți în tehnici și metode de căutare a unui loc de muncă, le-au fost aduse la cunoștință locurile de muncă vacante înregistrate la agenție cît și alte localități ai RM, familiarizarea privind posibilitatea de a urma un curs de formare profesională gratuit, în scopul facilitarii integrarii pe piața muncii. ș.a.

  • La data de 10.08.2018 a fost organizat un seminar informativ-instructiv, în colaborare cu Biblioteca Publica satul Molovata Nouă. La eveniment persoanele, au beneficat de informații și consultații privind serviciile oferite în carul agenției, la final s-au repartizat materiale informative ce au fost puse în discuție pe parcursul seminarului.

În cadrul Camapaniei, tinerii au beneficiat de un spectru larg de servicii prestate de specialiștii aofm, sperăm că acest eveniment să aibă un impact pozitiv asupra activității și imaginei agenției.

 

Tatiana IASCIUC,
Specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Informat, implicat și angajat! Fii clientul AOFM! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta