Harta site-ului
Ajutor
Informație cu privire la achitarea impozitului pe venit aferente livrării producției agricole
Informație cu privire la achitarea impozitului pe venit aferente livrării producției agricole

Inspectoratul Fiscal de Stat pe r-ul Dubăsari informează că, conform prevederilor art.90¹ alin. (35) din Codul fiscal, subiecţii impunerii persoane fizice, care nu desfăşoară activitate de întreprinzător şi transmit persoanelor specificate la art.54, precum și altor persoane decât cele specificate la art.90 în posesie şi/sau în folosinţă (locaţiune, arendă, uzufruct) proprietate imobiliară, achită impozit în mărime de 7% din valoarea contractului. Persoanele menţionate sunt obligate, în termen de 3 zile de la data încheierii contractului, să înregistreze contractul încheiat la subdiviziunea Serviciului Fiscal de Stat în a cărei rază sunt deservite. Acest impozit se achită lunar cel târziu la data de 2 a lunii în curs, sau în avans. Dacă proprietatea imobiliară a fost transmisă în posesie şi/sau în folosinţă (locaţiune, arendă, uzufruct) după data de 2, termenul de plată în această lună va fi a doua zi din momentul încheierii contractului. Suma impozitului achitat în avans nu se va restitui din buget.
Pentru informații suplimentare adresați-vă la Inspectoratul Fiscal de Stat pe r-ul Dubăsari, telefon de contact 0 248 52792, sau sunați la numărul 0 800001525, apel gratuit.
  Direcția administrare fiscală
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Informație cu privire la achitarea impozitului pe venit aferente livrării producției agricole - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta