Harta site-ului
Ajutor
Inaugurarea drumului de acces la Grădinița Nr.2 „Garofița” c. Coșnița
Inaugurarea drumului de acces la Grădinița Nr.2 „Garofița” c. Coșnița

Renovarea și întreținerea drumurilor locale, inclusiv a acceselor la instituțiile publice din teritoriu, este una din principalele priorități ale conducerii raionului Dubăsari. La data de 5 august curent, când instituțiile preșcolare din teritoriul comunei Coșnița și-au reluat activitatea după o mini vacanță, Preşedintele raionului dl Gr. Policinschi, împreună cu Vicepreşedintele raionului dl V. Sandul, specialistul principal domeniul drumuri A. Sirotilo, spcialistul din cadrul Direcției învățământ general N. Bacioi, Viceprimarul c. Coșnița Al. Grigoraș, Directoarea grădiniței Nr.2 ,,Garofița” dna N. Coica, colectivul pedagogic, părinții și copiii, au participat la inaugurarea drumului de acces spre instituția dată.
Accesul menționat, cu suprafața de 600 m2, a fost asfaltat de către Consiliul raional Dubăsari, în cadrul Programului raional de întreținere a drumurilor publice locale de interes raional pentru anul 2019, lucrările fiind realizate de către compania „Credo – Industry” SRL.
Conducerea Consiliului raional adresează sincere felictări, în primul rând micuților ce frecventează instituția dată, părinților, colectivului grădiniței și tuturor locuitorilor comunei, care începând de astăzi nu vor mai fi nevoiți să frământe glodul pe timp de ploaie. Totodată, conducerea raionului a menționat că fiecare porțiune de drum asfaltată, pentru localitate, este un succes realizat în folosul societății și cetățenilor.
Aliona SIROTILO,
specialist principal domeniul drumuri

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Inaugurarea drumului de acces la Grădinița Nr.2 „Garofița” c. Coșnița - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta