Harta site-ului
Ajutor
În satul Molovata au startat lucrările de amenajare a trotuarelor, proiect finanțat de Consiliul raional Dubăsari
În satul Molovata au startat lucrările de amenajare a trotuarelor, proiect finanțat de Consiliul raional Dubăsari

Siguranța copiilor din localitățile raionului, crearea unui mediu accesibil pentru pietoni, este una din prioritățile de bază ce persistă pe agenda de lucru a conducerii raionului Dubăsari. În satul Molovata au startat lucrările de amenajare a trotuarelor la drumul L 428 acces spre localitate. Proiectul dat, în valoare de 1 mln 126 mii lei, este finanțat de către Consiliul raional Dubăsari, surse financiare alocate din fondul rutier. Menționăm, că proiectul dat se realizează în cadrul Programului raional de reparație și întreținere a drumurilor publice locale de interes raional. Lucrările de pavare și instalare a bordurelor sunt executate de către SRL Amfitecons, director dl Constantin Gobjila.
Aflat în vizită de lucru în s. Molovata, vineri 15 octombrie, președintele raionului Dubăsari dl Grigore Filipov a solicitat antreprenorului implicare maximă în realizarea la cel mai înalt nivel a lucrărilor prevăzute la proiectul dat. Totodată, dl Filipov a menționat ,, așa cum am promis anterior la una din adunările cu localnicii satului Molovata, cât și la măsura de sfințire a răscrucii de la intrarea în localitate, am reușit să dăm start lucrărilor de amenajare a trotuarelor, care vor fi o cale sigură de acces spre instituțiile publice din localitate”.
Pe parcursul realizării proiectelor prevăzute în cadrul programului raional, președintele raionului de comun cu vicepreședinții și specialiștii Secției construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului întrerprind vizite de lucru pentru monitorizarea executării lucrărilor calitativ și în termenii prevăzuți conform caietelor de sarcini.
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

În satul Molovata au startat lucrările de amenajare a trotuarelor, proiect finanțat de Consiliul raional Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta