Harta site-ului
Ajutor
În satul Molovata au finisat lucrările de reparație a unei porțiuni de drum proiect finanțat de Consiliul raional Dubăsari
În satul Molovata au finisat lucrările de reparație a unei porțiuni de drum proiect finanțat de Consiliul raional Dubăsari

Pe parcursul zilei de astăzi, președintele raionului Dubăsari, dl Grigore Filipov împreună cu specialiștii din cadrul Secției construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului, dl Valerie Sandul, responsabilul tehnic Andrei Chiriac și primarul de Molovata dl Igor Brînza, au recepționat lucrările de reparație la drumul L 428, acces spre s. Molovata, lucrări executate de SRL „Group One”, director dl Dorin Fortună.
În urma verificărilor și măsurărilor de rigoare, nu au fost depistate careva neconformități, lucrările prevăzute fiind executate în concordanță cu caietul de sarcini.
În acest sens, președintele raionului Dubăsari, dl Filipov și-a exprimat gratitudinea față de antreprenor, lucrătorii implicați în realizarea proiectului dat. ,,Țin să vă mulțumesc pentru munca și efortul depus, întru crearea unui mediu sigur și prielnic pentru localnicii din Molovata”, a conchis dl președinte.
Totodată, ținem să vă informăm că insistent se lucrează și la proiectul de amenajare a trotuarelor la drumul L 428 acces spre localitate, ce prevede lucrări de pavare și instalare a bordurelor. Proiectul dat este executat de către SRL Amfitecons, director dl Constantin Gobjila.
Pe parcursul realizării proiectelor prevăzute în cadrul programului raional de reparație și întreținere a drumurilor publice locale de interes raional, președintele raionului de comun specialiștii Secției construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului, responsabilul tehnic întreprind vizite de lucru, întâlniri cu antreprenorii responsabili de executarea lucrărilor pentru monitorizarea executării lucrărilor calitativ și în termenii prevăzuți conform caietelor de sarcini.
 
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

În satul Molovata au finisat lucrările de reparație a unei porțiuni de drum proiect finanțat de Consiliul raional Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta