Harta site-ului
Ajutor
În raionul Dubăsari continuă implementarea proiectelor investiționale finanțate de Consiliul raional Dubăsari
În raionul Dubăsari continuă implementarea proiectelor investiționale finanțate de Consiliul raional Dubăsari

Siguranța la trafic, cât și a pietonilor este o prioritate stringentă pe agenda de lucru a conducerii raionului Dubăsari.
În platourile Cocieri și Ustia în plin proces de execuție sunt un șir de proiecte investiționale ce se realizează prin intermediul  Programului raional de reparație și întreținere a drumurilor publice locale de interes raional. Sursele financiare necesare și prevăzute întru finalizarea cu succes a proiectelor sunt alocate de către Consiliul raional Dubăsari, din fondul rutier.
Fiecare proiect este monitorizat direct, atât de către președintele raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV, cât și a vicepreședintelui responsabil de domeniu dl Oleg SOLTAN. Astfel, în scopul monitorizării vizavi de procesul de implementare a lucrărilor calitativ și în termenii prevăzuți, dar și familiarizării asupra volumelor de lucru executate, au întreprins, pe parcursul zilei de astăzi, vizite de lucru în localitățile Cocieri, Molovata Nouă, Molovata și Ustia. Menționăm că în derulare sunt proiectele:
  • în satul Molovata se lucrează la amenajarea trotuarelor la drumul L 428 acces spre localitate, în valoare de 1 mln 126 mii lei. Lucrările de pavare și instalare a bordurelor sunt executate de către SRL Amfitecons, director dl Constantin Gobjila. Totodată, se lucrează și la accesul la BAC, în valoare de 300,0 mii lei, lucrări executate de SRL „Group One”, director dl Dorin Fortună.
  • în satul Molovata Nouă au loc lucrări de reparație a îmbrăcămintei asfaltice și instalarea bordurelor, în valoare de 511,0 mii lei, lucrări executate de SRL „Group One”, director dl Dorin Fortună.
  • în satul Cocieri se lucrează la proiectul de amenajare a trotuarelor, în valoare de 280,0 mii lei. Lucrările de  pavare a trotuarelor și instalare a bordurelor se realizează de Prim Inter Construct, administrator dl Ștefan Basiul.
În urma vizitelor dl Filipov a menționat că lucrările se execută fără careva abateri, iar neconformitățile depistate vor fi înlăturate în procesul de execuție până la recepționarea finală a acestora.
De asemenea, fiind în platoul Ustia, conducerea raionului Dubăsari a mers și la gimnaziul din s. Ustia unde au demarat lucrările de reparație a acoperișului la blocul A, blocul de studii.
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

În raionul Dubăsari continuă implementarea proiectelor investiționale finanțate de Consiliul raional Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta