Harta site-ului
Ajutor
În raionul Dubăsari a fost inaugurat Pomul de Crăciun
În raionul Dubăsari a fost inaugurat Pomul de Crăciun

Ziua de 1 decembrie, când întreaga națiune sărbătorește venirea iernii, pentru locuitorii raionului Dubăsari a fost una deosebită. Cum s-a lăsat seara, Conducerea raionului împreună cu Conducerea Țării au aprins luminițele de pe Pomul de Crăciun inaugurat în scuarul Consiliului raional Dubăsari.
Vicepreședintele raionului, dl Sergiu GRIGORIEV a salutat cetățenii, care au venit să se bucure și să fie alături pentru a da startul frumoaselor sărbători de iarnă. Totodată, dl Vicepreședinte a transmis felicitări celor prezenți cu această frumoasă sărbătoare, și din partea Președintelui raionului Dubăsari, dl Grigore FILIPOV.
Sărbătoarea a fost una specială datorită prezenței la eveniment a Președintelui Republicii Moldova, dl Igor DODON împreună cu familia sa.
Șeful Statului a menționat că ,,Astăzi, în premieră, aici la Coșnița, în partea stângă a Nistrului, dăm start sărbătorilor de iarnă. Vreau să vă felicit pe toți cu sărbătorile care se apropie, să le urez familiilor dumneavostră sănătate. Până la finele anului au mai rămas 30 de zile, în care încă avem mult de lucru. Sunt ferm convins și vă asigur că vom face tot posibilul ca la noi în Republica Moldova totul să fi bine și cetățenii să trăiască mai bine”.
Cele mai frumoase colinde, poezii, care vestesc sosirea iernii, noului an, au răsunat în cadrul unui concert de zile mari organizat la Pomul de Crăciun. Micii interpreți, care necătând la vremea rece de afară, au încălzit atmosfera, au fost copiii, elevii din instituțiile de învătământ din raion ,  discipolii școlilor de arte.
Feeria și magia sărbătorilor de iarnă a sfârșit cu un show din focuri de  artificii.
Toți copiii prezenți la măsura de inaugurare a Pomului de Crăciun au primit cadouri dulci.
Marina LUPAȘCO,
Redactor-șef

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

În raionul Dubăsari a fost inaugurat Pomul de Crăciun - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta