Harta site-ului
Ajutor
În ATENȚIA cetățenilor!
În ATENȚIA cetățenilor!

Până la ziua de azi, 25 martie curent, în Republica Moldova au fost confirmate 149 de cazuri de infecție cu noul tip de Coronavirus. Toate persoanele infectate cu noul tip de Coronavirus sunt internate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” , Spitalul Clinic Municipal Boli Contagioase pentru Copii, Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” , iar cele suspecte la infecția COVID-19 sunt internate la Spitalul clinic al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Spitalul clinic Republican pentru copii ”Emilian Coțaga”.
Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu a făcut un apel la responsabilitate și a îndemnat cetățenii să stea acasă, pentru a preveni raspândirea infecției cu Coronavirusul de tip nou, în contextul înregistrării cazurilor locale de infectare pe teritoriul țării, iar dacă au simptome ca febră, tuse și rinoree,  să apeleze serviciul 112.
În acest context găsiți prevederile Dispoziției nr.4 adoptată de căte Comisia pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, privind regimul stării de urgență în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).
https://gov.md/sites/default/files/dispozitia_4_din_24.03.2020.pdf

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

În ATENȚIA cetățenilor! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta