Harta site-ului
Ajutor
Imaginea raionului prin prisma fiecărei gospodării
Imaginea raionului prin prisma fiecărei gospodării

Ca urmare a propunerii Consiliului raional Dubăsari către Primăriile raionului Dubăsari, de a organiza în teritoriu inspectarea și informarea cetățenilor despre responsabilitățile ce le revin pentru întreținerea și amenajarea teritoriul adiacent drumului, astăzi, la 16 august 2018, reprezentanții administrației publice locale de nivelul I și II, împreună cu Președintele raionului, de comun cu reprezentantul Inspectoratului de poliție Dubăsari, inclusiv inspectori de sector, au realizat o vizită pe platoul Coșnița cu scopul analizei situației la ziua de astăzi.
Reprezintă un exemplu de apreciat gospodarii care depun efort nu doar pentru menținerea ordinii dar și pentru amenajarea teritoriul adiacent drumului. Totodată, s-au  depistat mai multe gospodării care nu întreprind măsurile cuvenite pentru asigurarea și menținerea curățeniei, depozitează  materiale de construcție pe trotuare și manifestă o atitudine neglijentă în acest sens.
Primăriile împreună cu Inspectorii de poliție de sector urmează să sesizeze proprietarii gospodăriilor dar și agenții economici, ce își desfășoară activitatea pe porțiunile date de drum, privind amenajarea teritoriilor adiacente.
Trebuie să menționăm ca menținerea ordinii și amenajarea teritoriul adiacent drumului este cartea de vizită ce ne reprezintă în fața întregii lumi.
 

Aliona SIROTILO,
specialist în dezvoltarea gospodăriei comunale și drumuri

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Imaginea raionului prin prisma fiecărei gospodării - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta