Harta site-ului
Ajutor
Gimnaziul Ustia are un manager pentru următorii 5 ani
Gimnaziul Ustia are un manager pentru următorii 5 ani

La data de 30 ianuarie 2018, ora 11.00, în incinta Consiliului raional Dubăsari, s-a desfășurat ultima etapă a concursului pentru ocuparea funcției de director al gimnaziului Ustia. La etapa respectivă a concursului a fost admis dosarul dnei Valentina Tomaș, locuitoare a s. Ustia.
Conform rezultatelor obținute la evaluarea cunoștințelor profesionale și manageriale (testul), evaluarea curriculumului vitae și prezentării proiectului Planului de dezvoltare al instituției pentru 5 ani, dna Valentina Tomaș a fost desemnată câștigătoare a concursului.
Atât dna Maria Jimbei, vicepreședintele raionului Dubăsari, președintele Comisiei de concurs pentru ocuparea funcției de director, cât și membrii acesteia, au felicitat câștigătoarea concursului, dorindu-i implicare activă și devotament profesional pentru obținerea celor mai bune rezultate în domeniul educației în următorii ani de activitate.
În conformitate cu prevederile legislației în vigoare, dna Valentina Tomaș urmează să fie numită în funcție, începând cu data de 02 februarie 2018, pe o perioadă de 5 ani.
 
 
Alexandra VATAV,
Specialist principal în probleme resurse umane,
 Direcție juridică și resurse umane
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Gimnaziul Ustia are un manager pentru următorii 5 ani - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta