Harta site-ului
Ajutor
”Fotbal pentru Pace” consacrat aniversării a 28 ani de la Proclamarea Independenței Republicii Moldova
”Fotbal pentru Pace” consacrat aniversării a 28 ani de la Proclamarea Independenței Republicii Moldova

Ziua Independenței Republicii Moldopva este acea zi, care trebuie să ne unească pe toţi în aspiraţiile noastre spre idealurile naţionale. Obţinută prin zbuciumul şi dorinţa de a fi liberi, a avea o altă soartă, mult mai bună, pe care o merităm pe bună dreptate, un viitor sigur pentru generaţiile următoare.
În acest context, la data de 24 august 2019, în s. Doroțcaia fost organizat turneul de mini-fotbal, consacrat aniversării a 28 ani de la Proclamarea Independenței Republicii Moldova. La competiție au participat echipele de veterani de mini-fotbal din satele Doroțcaia și Coșnița raionul Dubăsari, Republica Moldova și din regiunea transnistreană, or. Dubăsari, s. Butor r-nul Grigoriopol. Acest turneu are drept scop consolidarea relaţiilor dintre cele două maluri ale Nistrului.
La ceremonia oficială a acestui eveniment au participat Grigore Policinschi, Președintele raionului Dubăsari, Valeriu Berzan, Primarul satului Doroțcaia, Sergiu Grigoriev, Preşedintele Asociaţiei raionale de fotbal Dubăsari, alți oficiali și amatori ai fotbalului.
Echipe formate din tineri fotbaliști dar și simpli amatori s-au întrecut pentru titlul de învingători. După mai multe meciuri disputate și în urma punctajului înscris, au fost mentionati:
Locul I: echipa or. Dubăsari;
Pe locul II s-a plasat s. Butor și respectiv locul III – echipa din com. Coșnița.
Titlul Cel mai bun portar l-a obținut – Petrac Iaroslav;
Cel mai bun Golgheter – Limar Stanislav;
Cel mai bun jucător – Paladii Ion.
Toate echipele de fotbal au fost menţionate cu diplome, cupe, fanioane, mingi de fotbal.
Primăria s. Doroțcaia aduce sincere mulțumiri Consiliului local Doroțcaia, Asociației raionale de fotbal Dubăsari, pentru suportul acordat în fiecare an pentru petrecerea turneului de mini-fotbal, de asemenea aducem mulțumiri tuturor echipelor pentru susținerea acestui campionat și promovarea fotbalului în teritoriu.
sursa: dorotcaia.com

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

”Fotbal pentru Pace” consacrat aniversării a 28 ani de la Proclamarea Independenței Republicii Moldova - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta