Harta site-ului
Ajutor
Forumul raional al Tinerilor din Raionul Dubăsari
Forumul raional al Tinerilor din Raionul Dubăsari

Astăzi, 12 august, când întreaga comunitate marchează Ziua Internațională a Tineretului,Consiliul raional al Tinerilor, Centrul de Tineret Dubăsari au desfășurat Forumul raional al tinerilor.
Tinerii din satele raionului, s-au întrunit la Centrul de odihnă pentru copii și tineret „Prietenia”.
Dl Sergiu Grigoriev, vicepreședintele raionului Dubăsari, dna Larisa Brăducean, șef Direcție învățământ general, dna Maria Perciuleac, șef Secție cultură și turism cât și dl Alexei Gafeli, primarul com. Coșnița, au salutat prezența tinerilor la forumul dat. Totodată, reprezentanții APL ae edificat rolul important al tinerilor în societate, necesitatea implicării active în procesul decizional ce va facilita dezvoltarea comunităților locale cât și a raionului Dubăsari.
Iulia Coica, președintele Consiliului raional de Tineret a prezentat audienței rezultatele sondajului sociologic cu participarea tinerilor privind identificarea necesităților și dificultăților cu care se confruntă tinerii din raion.
În cadrul activităților organizate tinerii s-au divizat în 4 ateliere de lucru Educație și Formare, Voluntariat, Timp Liber, Agrement; Educație pentru Sănătate. Comportament deviant; Tinerii și angajarea în câmpul muncii; Participarea tinerilor în procesul decizional la nivel local, unde au purtat discuții asupra problemelor cu care se confruntă tinerii. Totodată, tinerii au fost tentați să identifice și soluții pentru rezolvarea problemelor cu care se ciocnesc prin elaborarea și aprobarea unei rezoluții.
Menționăm, că măsura a fost organizată în concordanță cu normele prevăzute întru evitarea infectării cu noul virus COVID-19.
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Forumul raional al Tinerilor din Raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta