Harta site-ului
Ajutor
Formarea cadrelor didactice - asigurarea succesului şcolar
Formarea cadrelor didactice - asigurarea succesului şcolar

În conformitate cu prevederile ordinului Direcţiei Învăţământ General nr. 87, din 20 iulie 2020, privitor la organizarea şidesfăşurarea Programului naţional de alfabetizare digitală pentru cadrele didactice din învăţământul general, în perioada 06 august – 15 septembrie se organizează şi se desfăşoară activităţi de formare a competenţelor digitale pentru cadrele didactice cu nivel mediu şi avansat. Profesoara de informatică din L.T. „Mihai Eminescu”, Dubăsari, Catan Veronica, a format cadrele didactice şi manageriale care au competenţe digitale la nivel mediu şi avansat din L.T. „Mihai Eminescu”, Dubăsari, L.T. „Vlad Ioviţă”, Cocieri, L.T. „Ştefan cel Mare”, Molovata, gimnaziile Roghi, Corjova, „Anatol Codru”, Molovata Nouă, Oxentea.
Astăzi, 19 august 2020, s-a încheiat perioada de instruire. Până la 15 septembrie urmează să efectuăm activităţi de evaluare în urma rezultatelor şi să fim certificaţi cu act confirmativ de mânuire a platformelor educaţionale, instrumentelor şi aplicaţiilor de lucru cu elevii. Activităţile de instruire desfăşurate asigură succesul demersului educaţional din anul de studii 2020 – 2021.
Din numele tuturor cadrelor didactice şi manageriale care au fost instruite de către doamna Catan Veronica aduc sincere mulţumiri pentru atitudinea şi responsabilitatea manifestată în procesul de instruire digitală.
Violeta Nakai – Tolstenco, profesoară de limba şi literatura română L.T. „Mihai Eminescu”, Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Formarea cadrelor didactice - asigurarea succesului şcolar - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta