Harta site-ului
Ajutor
Finalizarea cu succes a proiectului „Termoizolarea Faţadei” la Liceul teoretic din s.Coşniţa, cu suportul Fondului pentru Eficienţă Energetică (FEE).
Finalizarea cu succes a proiectului „Termoizolarea Faţadei” la Liceul teoretic din s.Coşniţa, cu suportul Fondului pentru Eficienţă Energetică (FEE).

Pe data de 17.05.2016 de către Administraţia liceului teoretic s. Coşniţa, de comun cu Consiliul raional Dubăsari (Direcţia construcţii), a fost organizată comisia de recepţie la terminarea lucrărilor a proiectului  „Termoizolarea Faţadei Liceului teoretic  din s. Coşniţa”. În cadrul  comisiei  au participat  reprezentanţii FEE,  experţii  de proiect N. Scurtu, dl. I. Ulinici,  dirigintele de şantier Ionaşcu Serghei, responsabilul tehnic Lupan Serghei, managerul de instituţie Verlan Tudor, Managerul SRL „Plastcomplex”- Beşliu Irina, reprezentanţii Consiliului raional Arhitector – Şef G. Morarenco, Şef Direcţia construcţii E. Nicolaev, Şef adjunct DICGCDT Şiriţanu Z., Sef adjunct Direcţia Generală Învăţământ V. Tolstenco, Şeful Secţiei Situaţii Excepţionale Dubăsari S. Gatman.
Totodată, pe perioada activităţii Comisei  de recepţie la terminarea lucrărilor, liceul teoretic s. Coşniţa a fost vizitat şi de către Viceministru al Apărării, Alexandru CIMBRICIUC,  însoţit de  Preşedintele raionului Grigore POLICINSCHI, care au fost informaţi despre rezultatele activităţii comisiei. Ţinem să vă informăm că, pentru obiectul dat au fost alocate surse finaciare din Fondul pentru Eficienţă Energetică  în sumă de 1520,0  mii lei, Consiliul raional a venit cu contribuţia de 475,0  mii lei, bani care au fost folosiţi la schimbarea parţială a ferestrelor, executarea pireului şi a copertinelor.
Lucrărările executate la proiectul dat au  fost primite de comisie  şi apreciate ca satisfăcător.
 
 Direcţia Construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Finalizarea cu succes a proiectului „Termoizolarea Faţadei” la Liceul teoretic din s.Coşniţa, cu suportul Fondului pentru Eficienţă Energetică (FEE). - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta