Harta site-ului
Ajutor
Finalizarea cu succes a proiectului „Termoizolarea Faţadei la Liceul teoretic„ din s.Cocieri cu suportul Fondului pentru Eficienţă Energetică (FEE)
Finalizarea cu succes a proiectului „Termoizolarea Faţadei la Liceul teoretic„ din s.Cocieri cu suportul Fondului pentru Eficienţă Energetică (FEE)

La data de 01.06.2016 de către Administraţia liceului teoretic com. Cocieri de comun cu Consiliul raional (Direcţia construcţii) a fost organizată comisia de recepţie la terminarea lucrărilor proiectului „Termoizolarea Faţadei la Liceul teoretic com.Cocieri”. În cadrul comisiei au participat  reprezentanţii FEE experţii  de proiect  N. Scurtu, I Ulinici, dirigintele de şantier  I.Tataru, responsabilul tehnic V. Lazar, managerul de instituţie T. Roşca, reprezentanţii Consiliului raional: Arhitect – şef G. Morarenco, Şef Direcţie construcţii E. Nicolaev, Şef adjunct DICGCDT Z. Şîriţanu, Şef Direcţie Învăţămînt General L.Brăduceanu, Şef Secţie Situaţii Excepţionale Dubăsari S. Gatman .
Pentru obiectul dat au fost alocate surse finaciare în sumă de 1301.17 mii lei, dintre care Fondul pentru Eficienţa energetică - 948,2 mii lei, Consiliul Raional a venit cu contribuţia de 352.96  mii lei. Lucrările executate la proiectul dat au fost primite de către comisie  şi  apreciate  ca calificativul satisfăcător.

Direcția construcții,gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Finalizarea cu succes a proiectului „Termoizolarea Faţadei la Liceul teoretic„ din s.Cocieri cu suportul Fondului pentru Eficienţă Energetică (FEE) - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta