Harta site-ului
Ajutor
FESTIVALUL ONG MARTIE 2017
FESTIVALUL ONG MARTIE 2017

În perioada februarie - martie 2017, Asociaţia pentru Studii Sociale Aplicate „ASSTREIA”  va desfășura concursul național de selectare a participanților la Festivalul adresat ONG-urilor din Republica Moldova, activitate din cadrul proiectului "Cooperarea între societatea civilă moldo-estoniană în promovarea bunei guvernanțe", implementat de Asociaţia pentru Studii Sociale Aplicate „ASSTREIA” în parteneriat cu Rețeaua organizațiilor nonprofit din Estonia „NENO”, cu suportul Ambasadei Estoniei  la Chișinău și finanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Estoniei.
În vederea organizării acestei activități, ONG ASSTREIA invită toate ONG-urile interesate în a participa la Festivalul ONG-urilor să-și înregistreze intenția participand la concursul de selecție în perioada 10 – 24 ianuarie 2017.
 Obiectivul principal al proiectului este consolidarea implicarii societății civile în guvernare și promovarea relațiilor constructive între stat și societatea din Republica Moldova, pe baza experienței ONG-urilor din Estonia. Acest lucru se va realiza printr-o serie de schimburi de experiență și bune practici între ONG-urile din Moldova și Estonia în scopul îmbunătățirii tehnicilor de management organizațional și dezvoltării legăturilor durabile între ONG-urile participante; prin organizarea unui festival la care vor participa 20 de ONG-uri din Republica Moldova și 3 ONG-uri din Estonia si organizarea a 3 workshop-uri pe tema cooperării între Societatea civilă și guvernare, atragerii fondurilor și pașilor importanți de integrare în UE, cu participarea experților din Estonia.
Costurile pentru participare la festival și atelierele de lucru vor fi acoperite din bugetul proiectului.
2. Condiții de participare la concurs:
  1. CINE POATE APLICA?
Pentru concursul național pot aplica doar ONG-urile din Republica Moldova, cu minim 3 ani experiență, care activează în unul din domeniile următoare: drepturile omului, egalității sociale, guvernării si integrării europene.
2.2 TEMATICA ESEULUI:
- Educarea cetățenilor cu privire la drepturile lor și responsabilitățile guvernului față de cetățenii săi;
- Implicarea societății civile în consolidarea democrației și în procesul de integrare europeană;
- Moldova și Uniunea Europeană, integrarea europeană;
- Democrația în Moldova;
2.3 Condiții tehnice minime pentru eseu:
- Prezentare în limba Engleză, pe format A4, cu font Times New Roman 12, identare de 1,5, maximum 2 pagini.
2.4 Dosar candidatură concurs:
Aplicantul va completa un DOSAR DE APLICAȚIE ce contine :
- CV ONG (Engleză) cu evidețierea experienței în domeniul/ domenii relevante pentru tematica Festivalului
- Eseu
Dosarul trebuie trimis pe mail la adresa: asstreia2009@gmail.com, până la data de 24 Ianuarie 2017, ora 17:00. Dosarele incomplete sau transmise după acest termen limită nu vor fi luate în considerare.
3. PROCESUL DE SELECȚIE:
Selecția aplicațiilor se va face sub coordonarea unui Comitet Consultativ format din: reprezentanți ai ONG ASSTREIA și Ambasada Estoniei la Chișinău, rolul acestuia fiind să supervizeze și să asigure transparența procesului de selecție.
Persoana de contact: Moraru Diana, manager de proiect
Telefon: 079575824, e-mail: asstreia2009@gmail.com

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

FESTIVALUL ONG MARTIE 2017 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta