Harta site-ului
Ajutor
Felicitări pentru locuitorii satului Coșnița cu ziua Hramului!
Felicitări pentru locuitorii satului Coșnița cu ziua Hramului!

Astăzi 8 noiembrie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe stil vechi pe Sfântul Marele Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, din Tesalonic și reprezintă, conform superstițiilor pastorale, începutul iernii. Tot astăzi, locuitorii satului Coșnița sărbătoresc Ziua Satului sau Hramul satului.
Hramul satului din moşi strămoşi este o sărbătoare tradiţională deosebită. E ziua, când în casa moldoveanului primenită şi pregătită cu acest prilej se adună prietenii, rudele şi toţi cei dragi pentru a se bucura împreună de cele realizate, de sănătate şi bunăstare. 
Cu acest prilej, stimați locuitori ai satului Coșnița,  doresc ca această sărbătoare să vă poarte de grijă, să vă aducă lumină, căldură şi belşug, să vă îndrumeze doar la fapte bune întru prosperarea localităţilor noastre, şi a pamântului drag.
În casele Dumneavoastră să domnească mereu pacea, voia bună şi belşugul.
Sacritatea sărbătorii să ne facă mai buni, mai curaţi, mai iertători şi mai atenţi cu cei din preajmă, să vegheze neamul, satul şi familiile şi să binecuvânteze activităţile de zi cu zi.
Felicitări și pentru toți cei care poartă numele Dumitru și Dumitra! Să aveți multă sănătate, încredere, momente pline de fericire, împliniri în viață, pace sufletească și să vă ocrotească sfinții.
 
Cu respect,
Președintele raionului Dubăsari
Grigore FILIPOV

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Felicitări pentru locuitorii satului Coșnița cu ziua Hramului! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta