Harta site-ului
Ajutor
Felicitări cu ocazia Zilei Internaționale a Studentului
Felicitări cu ocazia Zilei Internaționale a Studentului

Astăzi, 17 noiembrie, este celebrată Ziua Internațională a Studentului. Cu acest prilej, în calitatea mea de Președinte de raion și din numele Consiliului raional Dubăsari, vă felicit cu această zi minunată pe toți cei care au fost cândva studenți și pe cei care încă învață.
Dragi locuitori ai raionului Dubăsari, cu toții am trecut prin una din cele mai frumoase perioade din viața fiecăruia, anii de student, de aceea vă doresc astăzi să vă amintiți de anii plini de speranță și aventură și să sărbătoriți această zi. Actualilor studenți le dorim succese, noi descoperiri și realizări. Voi sunteți viitorul nostru. Să fiți mereu pozitivi, să tindeți spre succes, să nu pierdeți oportunitățile și să nu regretați alegerile făcute.
Datorită instituțiilor noastre de educație, raionul Dubăsari este bogat prin tineri studioși, talentați, cu potențial și performanțe remarcabile. O sărbătoare frumoasă dragi studenți!!!
Menţionăm că data de 17 noiembrie a fost declarată oficial Ziua Internaţională a Studenţilor în anul 1941, de către Consiliul Internaţional al Studenţilor, ca urmare a evenimentelor din 1939, desfăşurate la Praga. 
Cu gratitudine,
Președintele raionului Dubăsari,
Grigore FILIPOV

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Felicitări cu ocazia Zilei Internaționale a Studentului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta