Harta site-ului
Ajutor
Factori ai calităţii managementului educaţional
Factori ai calităţii managementului educaţional

Astăzi, 23 noiembrie 2021, ora 10:00, în regim on-line, pe platforma Google Meet am organizat un seminar raional cu participarea managerilor şcolari. Tema seminarului: „Factorii ce influenţează calitatea managementului promovat de unităţile educaţionale” a fost una dirijată de împrejurările actuale. În cadrul seminarului, conform agendei, au fost prezentate două activităţi:
1. Atelier de discuţii pe marginea activităţii manageriale cu tema: „Factorii ce asigură un management de calitate în instituţia educaţională”, prezentator – doamna Tatiana ROŞCA, director L.T. „Vlad Ioviţă”, Cocieri.
2. Atelier de discuţii pe marginea activităţii manageriale cu tema: „De la eşec la succes”, Moderator: Violeta TOLSTENCO, şef Secţie politici educaţionale, Direcţia Învăţământ General Dubăsari.
3. Rundă de întrebări şi răspunsuri.
Fiecare succes într-o instituţie de învăţământ, indiferent de proporţii, promovează atât calitatea managerială a conducătorului cât şi a întregii echipe didactice. Un argument forte confirmativ celor expuse mai sus este prezentarea doamnei Roşca, în cadrul seminarului, care e cu statut de raport argumentativ, confirmativ, ilustrativ, motivaţional, a activităţii manageriale de azi, de ieri şi de mâine. Doamna Roşca Tatiana, director în L.T. „Vlad Ioviţă”, Cocieri a demonstrat că succesul nu e povara activităţilor, ci povara voinţei cotidiene de a atinge rezultate înalte. În L.T. ,,Vlad Ioviță” activitatea managerială porneşte de la Misiune la Viziune şi anume: ,,Transformarea Liceului Teoretic ,,Vlad Ioviță” într-o instituție competitivă care prestează servicii educaționale de calitate prin diverși factori educaționali și care tinde pentru pregătirea absolvenților competitivi, capabili să se integreze într-o societate în continuă dezvoltare”. Bineînţeles că toate acestea rezidă din toţi factorii care determină realizarea unei educații de calitate.
Aduc mulţumiri doamnei Roşca Tatiana, director în L.T. „Vlad Ioviţă”, Cocieri, pentru mesajul managerial adus astăzi, 23 noiembrie 2021, colegelor din cadrul instituţiilor de învăţământ preuniversitar.
Violeta TOLSTENCO, şef Secţie politici educaţionale,
Direcţia Învăţământ General, Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Factori ai calităţii managementului educaţional - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta