Harta site-ului
Ajutor
Elevii L. T. ,,Vlad Iovița” a întâlnit Ziua cunoștințelor împreună cu Președintele raionului Dubăsari
Elevii L. T. ,,Vlad Iovița” a întâlnit Ziua cunoștințelor împreună cu Președintele raionului Dubăsari

La data de 3 septembrie 2018, de Ziua Cunoștințelor, a fost alături de elevi, profesori și părinți, Președintele raionului Dubăsari dnul Grigore Policinschi. Dumnealui le-a urat elevilor dragoste de Patrie, meleag natal, limbă maternă, carte și voință în realizarea visurilor nobile și a dăruit un set de mingi pentru desfășurarea activităților sportive.
După careul festiv a participat la prima oră cu genericul: ,,„Limba, istoria și neamul sunt cei trei stâlpi pe care se sprijină neamul” - Ion Druță la cei 90 ani”.
În discuția cu elevii a pus accent pe valorile promovate de scriitor: bunătatea, hărnicia, pacea, strămoșii, graiul etc. După lecție s-a desfășurat întâlnirea Dumnealui cu liceenii și colectivul didactic unde s-au abordat problemele instituției noastre și ale altor instituții din raionul Dubăsari. Astfel de dialoguri deschise dintre Președinte și liceeni, pedagogi au loc de nenumărate ori și au impact benefic în soluționarea îmbunătățirii condițiilor de activitate ale instituției și încrederea în ziua de mâine. 
Domnule Președinte, Vă mulțumim pentru aportul Dumneavoastră în îmbunătățirea continuă a condițiilor de studii și activitate în liceul nostru și pentru promovarea valorilor umane prin exemplul propriu.
Cu respect, elevii, profesorii, lucrătorii Liceului Teoretic ,,Vlad Ioviță”
com. Cocieri

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Elevii L. T. ,,Vlad Iovița” a întâlnit Ziua cunoștințelor împreună cu Președintele raionului Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta