Harta site-ului
Ajutor
Elevii din gimnaziul Ustia vor avea condiții mai bune
Elevii din gimnaziul Ustia vor avea condiții mai bune

Datorită implicării și colaborării autorităților publice locale și raionale, acoperișul instituției de învățămînt din satul Ustia va fi schimbat. 
Astfel, la data de 2 august curent, Președintele raionului Dubăsari Grigore POLICINSCHI în comun cu reprezentanții Direcției învățămînt general și Direcției construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului, au efectuat o vizită de lucru la gimnaziul din satul Ustia.
Scopul vizitei a fost de a monitoriza mersul lucrărilor de demolare a acoperișului vechi existent și pregătirea pentru construcția noului acoperiș șarpant.
Conducerea raionului a solicitat antreprenorului să întreprindă măsuri pentru a urgenta executarea lucrărilor, conform proiectului. Termenul de finisare a fost stabilit prima jumătate a lunii septembrie.
Pentru efectuarea lucrărilor de schimbare a acoperișului au fost alocate surse financiare comune, 1000,0 mii lei din cadrul componentei Direcției învățămînt general din cadrul Consiliului raional Dubăsari și cu 200,0 mii lei au contribuit Consiliul local Ustia.

Ecaterina RACOVEȚ,
șef Secție

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Elevii din gimnaziul Ustia vor avea condiții mai bune - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta