Harta site-ului
Ajutor
Ședința ordinară operativă cu șefii de secții și direcții ai subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari, din data de 25 iunie
Ședința ordinară operativă cu șefii de secții și direcții ai subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari, din data de 25 iunie

Conform planului de activitate al Consiliului raional Dubăsari și al programului de lucru al conducerii raionului, astăzi 25 iunie curent, Preşedintele raionului Dubăsari dl Grigore Policinschi, în comun cu şefii subdiviziunilor Consiliului raional în cadrul şedinţei operative au discutat evenimentele care s-au desfăşurat săptămâna trecută, dar şi cele planificate pentru săptămâna curentă.
Pentru început, președintele raionului a solicitat conducerea strictă a Registrului de evidență a prezenței colaboratorilor Consiliului raional în cadrul ședinței operative. Cu părere de rău, ședința a început cu o informație tristă din partea Serviciului situații excepționale Dubăsari, și anume decesul tragic la data de 22 iunie a minorei de 16 ani din satul Molovata, care a survenit în urma electrocutării.
Șeful serviciului de asistență medicală de urgență, dl Pavel Mamulat, a informat pe cei prezenți despre modificările survenite în sistemul de acordae și prezentare a datelor intervențiilor de urgență în localitățile Coșnița și Molovata.
De asemenea, Direcția învățământ general a venit cu informația privind rezultatele examenelor de absolvire ale elevilor din clasele a IX-a, și a menționat că rezultatele la examenle de BAC vor fi afișate în zilele următoare.
Vicepreședintele raionului, dl Valeriu Sandul, a adus la cunoștința tuturor că, partea transnistreană a permis trecerea și transportarea materialelor de construcții prin postul vamal transnistrean către localitățile Cocieri și Molovata Nouă, astfel fiind posbil începutul lucrărilor de reparații a drumurilor în satele date. Președintele a felicitat cu acest succes frumos, și a menționat că este un rezultat al unei comunicări eficiente între autoritățile transnistrene și autoritățile din Republica Moldova.
Totodată, la prezentarea acestor informații dar și multe alte din partea conducătorilor de subdiviziuni, președintele raionului a venit cu unele solicitări și indicații care sunt puse în sarcina șefilor de subdiviziuni și urmează a fi executate conform termenului cerut.

Tatiana GHERB,
Administrator principal baza de date

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ședința ordinară operativă cu șefii de secții și direcții ai subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari, din data de 25 iunie - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta