Harta site-ului
Ajutor
Ședința ordinară operativă cu șefii de secții și direcții ai subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari, din data de 17 septembrie
Ședința ordinară operativă cu șefii de secții și direcții ai subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari, din data de 17 septembrie

Conform planului de activitate al Consiliului raional Dubăsari și al programului de lucru al conducerii raionului, astăzi luni 17 septembrie curent, s-a desfășurat ședința operativă cu şefii subdiviziunilor Consiliului raional care a fost condusă de către Vicepreşedintele raionului Dubăsari doamna Maria JIMBEI.
În cadrul şedinţei operative au fost aduse la cunoștință cele mai importante evenimente și măsuri care au avut loc săptămâna trecută.
Astfel, Direcția Învățământ general, dna Larisa BRADUCEAN,  a adus la cunoștință tematica seminarelor, întrunirilor, măsurile cele mai importante de ordin educațional, care s-au desfășurat; de asemenea a înformat că la momentul actual în raionul Dubăsari copii neșcolarizați nu avem.
Dna Maria Cara, ÎMSP CS Dubăsari, a comunicat despre situația vaccinărilor copiilor contra rujeolei. Conform datelor, la moment în raionul Dubăsari mai rămân 14 copii cu vârste potrivite care nu sunt vaccinați din motivul refuzului părinților.
Direcția Cultură și turism, șef dna Maria PERCIULEAC, a prezentat informații referitor la participarea ansamblului folcloric ”Flori de măr” la Festivalul-concursul Național al cîntecului patriotic ”Ștefan,Ștefan, Domn cel mare” consacrat anului Ștefan cel Mare și Sfînt, Domnitor al Moldovei, care s-a desfășurat la Filarmonica Națională din or.Chișinău, unde au primit Diplomă de gradul I-I la etapa zonală, cu ce doamna Maria JIMBEI i-a și felicitat.
Secretarul Consiliului raional Dubăsari dl Sergiu GRIGORIEV, a adus la cunoștință că pe data de 25 Septembrie va avea loc Convocarea ședinței ordinare a Consiliului raional Dubăsari. Dumnealui a menționat că proiectele de decizii sunt déjà plasate pe site-ul Consiliului raional și doritorii de a face cunoștință pot accesa linkul dat.
Au fost prezentate și alte informații ce țin de activitățile desfășurate în cadrul celorlalte direcții și secții, la care Vicepreședintele raionului dna Maria JIMBEI a atras atenția îndeplinirii atribuțiilor de serviciu conform funcției.
De asemenea, au fost prezentate informații și au fost date propuneri pentru planul de lucru al pentru săptămâna curentă. Dna Maria JIMBEI a vorbit despre măsurile raionale care urmează a avea loc în raionul Dubăsari în următoarele săptămâini, cele mai importante fiind Ziua oamenilor în etate, Ziua lucrătorului în domeniul învățământ și măsura ”Toamna de Aur”, preconizată pentru data de 6 Octombrie 2018.  
 
Tatiana GHERB,
Administrator principal baza de date

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ședința ordinară operativă cu șefii de secții și direcții ai subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari, din data de 17 septembrie - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta