Harta site-ului
Ajutor
Ședința ordinară operativă cu șefii de secții și direcții ai subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari, din data de 14 mai
Ședința ordinară operativă cu șefii de secții și direcții ai subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari, din data de 14 mai

Conform planului de activitate al Consiliului raional și a ordinei de zi, la data de 14 mai curent, la ora 09.00, șefii de secții și direcții s-au întrunit în ședință operativă condusă de către Președintele raionului dl Grigore Policinschi.
În cadrul ședinței, au fost aduse la cunoștința conducerii raionului activitățile și măsurile principale petrecute în săptămâna precedentă, problemele și dificultățile apărute în procesul de lucru.
- Dl Ruslan Rotaru a adus la cunoștință informația referitor la ordinea publică, unde a subliniat faptul că zilele trecute s-au petrecut în mod pașnic fără careva incidente ieșite din comun.
-Secția situații excepționale a relatat faptul că la Holercani, a avut loc un incendiu la fosta oloiniță unde a ars acoperișul.
- Activitățile sportive și rezultatul acestora au fost aduse la cunoștința colaboratorilor de către specialistul din cadrul Direcției învățământ general Dubăsari, dl Iavița Mihai.
- Dna Larisa Braducean, șefa Direcției învățământ general a informat despre rezultatele de la olimpiada republicană, disciplina Limbi străine; schimbările ce urmează a fi introduse în curriculum-ul claselor primare cât și despre alte modificări în programul claselor gimnaziale. Specialiștii din cadrul direcției urmează de a instrui cadrele didactice din instituțiile de învățământ din raion.
La fel au fost aduse la cunoștința colaboratorilor, de către dna Maria Jimbei, modul cum a decurs măsura de 9 Mai și activitățile petrecute ce țin de acest eveniment.
De asemenea, au fost aduse la cunoștința tuturor celor prezenți informația cu privire la acțiunile și activitățile prioritare pentru săptămâna curentă. Președintele raionului dl Grigore Policinschi a solicitat convocarea mai multor ședințe de lucru în zilele următoare.
Tatiana GHERB,
Administrator principal baza de date

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ședința ordinară operativă cu șefii de secții și direcții ai subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari, din data de 14 mai - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta