Harta site-ului
Ajutor
Ședință de supervizare colectivă cu asistenții sociali
Ședință de supervizare colectivă cu asistenții sociali

În conformitate cu programul de activitate al Direcției asistență socială și protecția familiei Dubăsari, la data de 19 ianuarie 2017, a  avut loc ședința de supervizare colectivă a Serviciului asistență socială comunitară, cu participarea dnei Maria Jimbei, vicepreședintele raionului, pe probleme sociale.
La ședință au fost prezenți toți asistenții sociali comunitari, șefii de servicii sociale și specialiștii din cadrul direcții.
În cadrul ședinței au fost discutate un șir de chestiuni și anume:
1.     Cu privire la rezultatele misiunii de inspecție a Serviciului de evidență și distribuire a biletelor de reabilitare/recuperare balneosanatorială  acordate persoanelor în vârstă și celor cu dizabilități,  petrecute de către Inspecția Socială în perioada 19-20 decembrie 2016.
2.     Cu privire la implementarea Hotărârii Guvernului Republicii Moldova nr. 372 din 06.05.2010 pentru aprobarea Regulamentului de evidență și distribuire a biletelor de reabilitare/recuperare balneosanatorială  acordate persoanelor în vârstă și celor cu dizabilități, cu modificările aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1241 din 14.11.16.
3.     Rolul asistenților sociali comunitari în informarea populației cu privire la categoriile de beneficiari de bilete de reabilitare/recuperare sanatorială. Modul de adresare și evidență a beneficiarilor, cât și modalitatea de distribuire a biletelor de reabilitare.
4.     Fortificarea capacităților asistenților sociali comunitari în prevenirea mortalității la copii de 0-5 ani la domiciliu. Tipurile noi de formulare de raportare.
 În cadrul ședinței, vicepreședintele raionului, dna Maria Jimbei s-a expus asupra  importanței dezvoltării serviciilor sociale în raion, a îndeplinirii întocmai a obligațiunilor de serviciu a fiecăruia, cât și asupra necesității comunicării și a unei strânse colaborări între toate instituțiile sociale din raion.
 
Constantinov Elena, șef adjunct DASPF
 
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Ședință de supervizare colectivă cu asistenții sociali - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta