Harta site-ului
Ajutor
ȘEDINȚA DE SUPERVIZARE COLECTIVĂ A ASISTENȚILOR SOCIALI COMUNITARI
ȘEDINȚA DE SUPERVIZARE COLECTIVĂ A ASISTENȚILOR SOCIALI COMUNITARI

În conformitate cu Planul de activitate al Direcției asistență socială și protecția familiei Dubăsari la data de 12.05.17 în incinta sălii de ședințe a Consiliului raional s-a petrecut ședința de supervizare colectivă cu Serviciul asistență socială comunitară. La ședință  a fost invitat Președintele raionului, dl Grigore Policinschi, au fost prezenți toți asistenții sociali comunitari și colaboratorii direcției. În cadrul întrunirii au  fost discutate asemenea întrebări ca:

  1. Cu privire la măsurile petrecute în localitățile raionului către 9 mai- Ziua Victoriei, implicarea angajaților DASPF în organizarea și petrecearea activităților.
  2. Prezentarea rapoartelor privind activitatea asistenților sociali comunitari.
  3. Monitorizarea implementării procedurii Managementului de caz, ca instrument principal  de lucru în activitatea asistenților sociali comunitari. Analiza cazurilor, lucru în grup.
  4. Planul de măsuri ce urmează a fi întreprins de asistenții sociali în colaborare cu echipele multidisciplinare locale în vederea prevenirii accidentelor casnice și rutiere la copiii cu vârsta de până la 5 ani. Modalitatea de convocare a comisiilor locale, elaborarea registrelor și a formularelor de evaluare, elaborarea listelor familiilor ce urmează a fi vizitate.
  5. Cu privire la prevederile  Hotărârii Guvernului nr. 153 din 15.03.17 și anume  indexarea  nivelului  venitului lunar minim garantat în mărime de 6,8%.
  6. Procedura de acordare a ajutoarelor materiale unice  familiilor cu copii în situație de risc către  ”Ziua Mondială a Ocrotirii Copiilor – 1 iunie”, prin intermediul Fondului Local de Susținere Socială a Populației.  ș.a.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

ȘEDINȚA DE SUPERVIZARE COLECTIVĂ A ASISTENȚILOR SOCIALI COMUNITARI - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta