Harta site-ului
Ajutor
Ședință de lucru în scopul susținerii tinerilor specialiști din instituțiile de învățămînt din raion
Ședință de lucru în scopul susținerii tinerilor specialiști din instituțiile de învățămînt din raion

Vineri, 22.07.2016, ora 10.00 în sala mică de ședințe a Consiliului raional a avut loc ședința Comisiei privind modul de calcul, repartizare, utlizare și evidență a transferurilor cu destinație specială pentru susținerea cadrelor didactice tinere, care a fost prezidată de către dl  Gr.Policinschi, președintele raionului.
În cadrul ședinței s-au examinat documentele prezentate pentru achitarea cheltuielilor pentru 30 kw de energie electrică și închirierea spațiului locativ, pentru trimestrul II al anului 2016. Conform Regulamentului cu privire la modul de calcul, repartizare, utilizare și evidență a transferurilor cu destinație specială pentru susținerea cadrelor didactice tinere, aprobat prin Hotărîrea Guvernului nr.802 din 29.10.2015, facilitățile financiare respective se acordă tinerilor specialiști care activează 3 ani în cadrul instituțiilor de învățămînt, prin repartizare de către Ministerul Educației.
În urma examinării dosarelor celor 11 tineri specialiști din raion și efectuării calculelor necesare pentru achitarea cheltuielilor pentru consumul de energie electrică și închirierea spațiului locativ, s-a decis repartizarea mijloacelor finaciare în mărime de 3557,70 lei.  Documentele de plată necesare pentru achitarea plăților respective, vor fi perfectate de către Serviciul management financiar și al patrimoniului, Direcția învățămînt general Dubăsari.
 

Tatiana IEPURE,
Specialist principal în probleme resurse umane

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ședință de lucru în scopul susținerii tinerilor specialiști din instituțiile de învățămînt din raion - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta