Harta site-ului
Ajutor
Ședință de lucru în scopul susținerii tinerilor specialiști din instituțiile de învățământ din raion
Ședință de lucru în scopul susținerii tinerilor specialiști din instituțiile de învățământ din raion

   Susținerea tinerilor specialiști din instituțiile de învățământ din raion este pe ordinea de zi a conducerii raionului. Astfel, luni, 5 aprilie 2021, ora 14:00, în sala mică de ședințe a Consiliului raional a avut loc ședința Comisiei privind modul de calcul, repartizare, utilizare și evidență a transferurilor cu destinație specială pentru susținerea cadrelor didactice tinere, care a fost prezidată de către dl Grigore FILIPOV, președintele raionului.
    În cadrul ședinței s-au examinat documentele prezentate pentru achitarea cheltuielilor pentru 30 kw de energie electrică și energie termică (1 m3 de lemne și o tonă de cărbuni) pentru trimestrul I al anului curent. Conform Regulamentului cu privire la modul de calcul, repartizare, utilizare și evidență a transferurilor cu destinație specială pentru susținerea cadrelor didactice tinere, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.802 din 29.10.2015, facilitățile financiare respective se acordă tinerilor specialiști care activează 3 ani în cadrul instituțiilor de învățământ, prin repartizare de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.
    În urma examinării dosarelor celor 6 tineri specialiști din raion și efectuării calculelor necesare pentru achitarea cheltuielilor pentru consumul de energie electrică și energie termică, s-a decis repartizarea mijloacelor financiare în mărime de 20235,60 lei. Documentele de plată necesare pentru achitarea plăților respective, vor fi perfectate de către Serviciul management financiar și al patrimoniului, Direcția învățământ general Dubăsari.

Tatiana IEPURE,
specialist principal, DÎG Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ședință de lucru în scopul susținerii tinerilor specialiști din instituțiile de învățământ din raion - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta