Harta site-ului
Ajutor
​Ședința Comisiei pentru examinarea cererilor privind acordarea indemnizației unice unor categorii de cetățeni
​Ședința Comisiei pentru examinarea cererilor privind acordarea indemnizației unice unor categorii de cetățeni

La data de 11.04.2017, în incinta Consiliului Raional a avut loc şedinţa comisiei cu privire la acordarea indemnizaţiei unice pentru construcţia sau procurarea spaţiului locativ, sau restaurarea caselor vechi unor categorii de cetăţeni. Pe ordinea de zi a fost doar o cerere și anume, cererea cet. Bolgari Ana, cu viza de reședință în. s. Ustia, r-l Dubăsari.
În cadrul ședinței, membrii Comisiei minuțios au examinat setul de documente prezentate de cet. Bolgari Ana, soția cet. Bolgari Iurie, decedat în urma bolii actinice, participant la lucrările de lichidare a consecințelor avariei de la CAE Cernobîl. Ca rezultat a şedinţei date a fost luată decizia, prin care s-a recomandat solicitantei de indemnizație unică să se adreseze în instanţa de judecată pentru soluţionarea cazului dat. Tot în cadrul ședinței, dna Maria JIMBEI, președintele Comisiei, a adus la cunoștința membrilor despre completarea HG nr. 836 din 13.09.2010 ,,Cu privire la acordarea indemnizațiilor unice pentru construcția sau procurarea spațiului locativ, sau restaurarea caselor vechi unor categorii de cetățeni” și anume pct. 4, subpunctul 3 cu o nouă literă h) cu următorul conținut:
h) ,,participanții la acțiunile de luptă, conform listei statelor, orașelor, teritoriilor și perioadele acțiunilor de luptă la care au participat cetățenii Republicii Moldova, anexă la Legea nr.190-XV din 8 mai 2003 cu privire la veterani”.
Modificările și completările elaborate au fost aprobate prin HG nr. 115 din 2 martie 2017 ,,Cu privire la completarea anexei nr. 1 la HG nr. 836 din 13 septembrie 2010”. Persoanele care cad sub incidența prezentei Hotărâri pot să se adreseza la Direcţia juridică şi resurse umane din cadrul Consiliului Raional Dubăsari.

Galina BERZAN, 
Direcția juridică și resurse umane

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

​Ședința Comisiei pentru examinarea cererilor privind acordarea indemnizației unice unor categorii de cetățeni - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta