Harta site-ului
Ajutor
Ședința Biroului Comun de Informații și Servicii în satul Doroțcaia
Ședința Biroului Comun de Informații și Servicii în satul Doroțcaia

În conformitate cu programul de activitate al BCIS și în temeiul legal, pe data de 24 noiembrie, echipa mobilă a BCIS s-a deplasat în localitatea Doroțcaia. În componența echipei mobile, la solicitarea APL, au fost prezenți reprezentanți ai Secției administrație și servicii publice, Oficiului Cadastral teritorial Dubăsari Î.S. „CADASTRU”, Direcției agricultură și cadastru, Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei.
În cadrul vizitei Echipei Mobile s-au adresat 7 cetățeni, care au abordat diferite probleme cu caracter social şi cadastru. Majoritatea au primit informații și răspunsuri la problemele și întrebările expuse, unele din ele urmînd a fi executate în colaborare cu autoritatea publică locală și  serviciile de resort. Problemele abordate vor fi ținute la control și aduse la cunoștință beneficiarilor, în termeni legali, de către membrii BCIS, desemnați responsabili.
Reieșind din acestea, vă aducem la cunoștință că puteți beneficia de serviciile BCIS în fiecare zi de miercuri la Biroul care se află în incinta Casei Raionale de Cultură  c. Coșnița, de la orele 09:00 pînă la orele 12:00 și în cadrul deplasării Echipei Mobile a BCIS în localitățile raionului, conform graficului stabilit, fapt despre care veți fi informați prin intermediul autorităților publice locale, preventiv. Alte detalii le puteți afla la nr. de telefon: 0248-44-757 sau 0248-44-749.
Următoarea deplasare a Echipei Mobile a BCIS este planificată pe data de 01.12.16, de la orele 1000-1200, în sat.Pîrîta  
             
  Iurie CAZAC,
Şef Secţie administraţie şi servicii publice 
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ședința Biroului Comun de Informații și Servicii în satul Doroțcaia - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta