Harta site-ului
Ajutor
Dubăsari este primul raion în care au fost finalizate toate lucrările de reparație a drumurilor în cadrul programului ”Drumuri bune pentru Moldova”
Dubăsari este primul raion în care au fost finalizate toate lucrările de reparație a drumurilor în cadrul programului ”Drumuri bune pentru Moldova”

Lucrările de reabilitare a drumurilor din localitățile raionului Dubăsari, incluse în programul „Drumuri bune pentru Moldova”, s-au încheiat. Reieșind din aceasta, pentru a se asigura că lucrările de asfaltare au fost executate calitativ, Ministrul Economiei și Infrastructurii dl Chiril GABURICI a vizitat joi 2 august, drumurile din raionul Dubăsari, și anume în satele Coșnița, Pîrîta și Molovata.
Potrivit responsabililor de șantier, lucrările au fost efectuate în termenii stabiliți și conform cerințelor, menționând că ”lucrările s-au efectuat prin dificultăţi, în dependenţă de temperatură, multe s-au efectuat şi în dependenţă de materialele ce au fost aduse la traseu, sunt şi minusuri, şi plusuri, dar echipa a fost gata pentru a efectua lucrările la timp”.
Ministrul Chiril Gaburici a reiterat că toate tronsoanele de drum vor fi date în exploatare după ce vor fi verificate de laborator. „Era important pentru noi rezultatul şi calitatea, şi în continuare este un lucru foarte important, şi discutăm la fiecare etapă cu constructorii. Ne bucurăm aici de prima realizare, primul raion dat în exploatare”.
Președintele raionului Dubăsari dl Grigore POLICINSCHI a specificat că acest proiect este benefic pentru localități și crede că va avea o continuitate bună și în viitor. "Sunt convins că noi avem doar de câștigat datorită acestui lucru, fiindcă facem infrastructură pentru tineri, infrastructură pentru copiii noștri”.
Cea mai mare apreciere și cei mai mulțumiți sunt localnicii care spun că s-au săturat de noroi.
"Mulțumim băieților de la drumuri că s-au străduit să facă calitativ. Să mai lepădăm galoșii, că ne-am săturat."
"Dă Doamne să fie în tot satul așa cum e făcut drumul aici."
"Suntem mulțumiți și bucuroși pentru că ne-au făcut drumul pentru copii. Vor merge la școală pe un drum curat și frumos."
"Foarte mult suntem mulțumiți. Ar fi de dorit în tot satul să pună așa câte o bucată de traseu."

În total, în raionul Dubăsari au fost reparați circa 11 km de drum, costul lucrărilor fiind de aproape 27 de milioane de lei.  
 
Ecaterina RACOVEȚ,
șef Secție

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Dubăsari este primul raion în care au fost finalizate toate lucrările de reparație a drumurilor în cadrul programului ”Drumuri bune pentru Moldova” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta