Harta site-ului
Ajutor
Dragi mame, soţii, bunice, fiice, surori ! Stimate colege!
Dragi mame, soţii, bunice, fiice, surori ! Stimate colege!

În ajunul celei mai frumoase, duioase şi îndrăgite de toată lumea sărbători — Ziua Internaţională a femeii — Vă adresez cele mai sincere cuvinte de admirație și recunoştinţă! 
Stimate colege! Împreună cu Dumneavoastră ne este dat, să împărţim bucuriile şi greutăţile. Recunoaştem că multe din succesele înregistrate în această perioadă nu deloc uşoară, le-am obţinut cu iniţiativa şi sprijinul Dumneavoastră. Profesionalismul și devotamentul Doamnelor și Domnișoarelor noastre au contribuit la realizarea proiectelor investiționale, la menţinerea echilibrului moral şi a atmosferei de bună înţelegere în raion.
Scumpele noastre Femei! Din numele bărbaților și al meu personal, vă aduc cele mai sincere cuvinte de mulțumire pentru că sunteţi cele care înseninează zilele, pentru că sunteţi cele care suflaţi dragoste peste orice faceţi voi şi familia voastră, pentru că sunteţi cele care găsesc în fiecare zi timp pentru orice problemă şi orice nevoie a celor dragi, pentru că, deşi întâmpinați greutăți, o luaţi de la capăt în fiecare zi, mai puternice şi mai hotărâte, pentru că activaţi cu dăruire şi abnegaţie în administrația publică locală, unităţile economice, instituţii de învăţământ, cultură, instituțiile sociale. Doar alături de Domniile Voastre trăim irepetabilul sentiment duios de dragoste, clipe de linişte, seninătate şi mulţumire.
Dragile noastre Femei, vă doresc să aveţi parte de iubire, atenţie şi înţelegere din partea bărbaţilor dumneavoastră, iar gingăşia primăverii să vă însoţească pe parcursul întregii vieţi. Fie ca pacea şi liniştea să dăinuiască în casele şi familiile dumneavoastră, iar fiecare zi să vă aducă numai bucurii. Fie ca tot ce faceţi, toate aspiraţiile dumneavoastră să fie încununate de succes.
Să Vă dea Dumnezeu putere şi realizări, răbdare şi tandreţe, succes şi tot binele din lume. Iar primăvara, care deja a poposit pe meleagurile noastre, să ne aducă tuturor speranţa într-o viaţă mai bună.
 
 
Cu deosebit respect,
Grigore FILIPOV
Președintele raionului Dubăsari
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Dragi mame, soţii, bunice, fiice, surori ! Stimate colege! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta