Harta site-ului
Ajutor
Donaţie pentru binefacere
Donaţie pentru binefacere

"Fiecare faptă bună este caritate. Adevărata avere a unui om în viaţa de apoi constă din lucrurile bune făcute pe această lume pentru semenii săi" (Moliere).
La data de 31 martie, activitatea de voluntariat organizată în scopul colectării surselor financire pentru Alexandrina Maxim, care are nevoie de un implant auditiv în suma de 7000 $, a luat sfârșit. Elevii clasei a XII-a, împreună cu profesoara de Educaţie pentru societate doamna Viorica Bacioi au calculat suma de bani acumulată din cutiile de donații amplasate în localitate. S-a constatat că au fost colectați 10801 lei. În holul Liceului Teoretic Doroțcaia cutia pentru donații va mai fi amplasată pe parcursul acestei săptămâni. Cine are dorință poate să doneze dacă încă nu a reușit să o facă.
Aducem mulțumiri tuturor celor care s-au implicat în această activitate, elevilor și profesorilor din Liceul Teoretic Doroțcaia, Liceul Teoretic “Ștefan cel Mare și Sfînt”, Grigoriopol, primarului satului Doroțcaia domnul Valeriu Berzan, preotului Tambur Daniel, Mamulat Ana, medic-șef OMF, Semionov Natalia, șef OP și agenților economici din localitate, Rusu Vadim, Lupașco Boris, Nicolaev Sergiu, Nicolaev Ana.
Am avut marea plăcere să colaborez cu elevii clasei a XII-a la lecțiile de Educaţie pentru societate. Mai mult ne-am bucurat în această zi, că realitatea a depășit așteptările noastre. Avem oameni cu inimă mare la Doroțcaia!
Viorica BACIOI, coordonatoare campaniei
împreună cu elevii clasei a XII-a din Liceul Teoretic Doroţcaia

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Donaţie pentru binefacere - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta